Status

TQ coz sudi menjengah blog ni..

Aktiviti blogwalking tergendala sikit...Aktiviti blogwalking akan saya jalankan secara habis-habisan bila weeken jer..tunggu kedatangan saya tau...thanx korang...


Wednesday, June 1, 2011

Buat minum petang, sedap nie...

Masa pegi Empire ari tu, saya beli roti di The Loaf nie. 1st time rasa roti The Loaf...ok saya tau saya dah ketinggalan. Mana tak ketinggalan, bukan semua soping complex ada The Loaf ni. Yang saya tau satu ada kat Pavillion. Dah alang2 ke Empire tu, haruslah grabkan. Oh! tapi roti yang saya beli ari tu saya tak snap pun. Sedar2 dah masuk mulut, lupe nak snap.hehehehe

Minggu lepas asben saya ada kursus di Ritz Carlton Hotel. Kat Hotel? Betul ke kursus bang?????Musykil nie...heheheheh

Hotel tu dekat ngan Pavi, haruslah saya kirim kan.

Paper bag dia sangat mesra alam..

Saya betul2 suka ngan yang belah kiri tu, Chicken Ham & Cheese. Yang belah kanan tu tak tau namanya. Tapi dua2 sedap. Saya lebih suka roti jenis macam ni dari yang manis-manis tu. Saya tak tau roti jenis manis2 kat The Loaf tu sedap ke tak. Sedap ke?

Align LeftChicken Ham & Cheese secara dekat. Memang terbaiklah! Doh dia lembut, cheese dia banyak....10 bintang saya bagi!!!!

Itu sajer. Sape-sape peminat roti sila dapatkan di The Loaf sekarang...:)

Terima Kasih Kerana Sudi Membaca. Ketemu lagi BYE. TQ




18 comments:

p!nkerton said...

nampak nyam2! aritu ada jumpa outlet the loaf ni dkt empire subang, tapi tak terpegi pulak. next time boleh la try :)

bonda dadif aka akish said...

bangun dr tdo..makan petang laks...mmg heaven!

Mimy Hamid said...

kat langkawi ada The Loaf gaktp tak sempat jejak sebab tak jumpa dah balik KL br ada org bgtau kat kawasan kapal..haishh lokasi the loaf Kl ni sy jarang gi la..itu la problem nya..kan bagus ada kat mid valley ke..klcc ke

mamyharraz said...

ok nnt nak p empire ;) haha nak carik juga roti nih =P

hanim fokus tang roti nan gebu tu *lap air liur** akk kt sini T_T

wahida said...

disebabkan ada cheese, aku tergugat iman jap...terganggu emosi aku..huhu...

nieda said...

saya adalah peminatt roti...sedap

Muslimah Kota Cinta said...

kecur ayer liuqqqqqqqqqqqqqq heheheh

ieda said...

aduhh menyiksa jiwa akak nie .. huhuuh lapoor lah pulak !! :)

Cik Wanie Ghani said...

ari tue wanie nak pi sgt2 the loaf,
tapi entah mcm mana bole terlupa,
sbb terlupa,
huk huk huk

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

mcm best aje.. yum yum
tp lom try lagi r...
huhuhu, lom sapa agi area tu.. ;p

Azmiezas said...

looks delicious..

etiey.com© said...

huhu sedap!!!!

POSH76 said...

mmg nampak sedaplaa...gebu ajer

sI tEDI said...

rindu nak blogwalking.
rindu danish.. rindu darissa,,,

atty's said...

Lapar lak,bila tgk roti ni

IxoR@ said...

sy pun suka roti jenis cenggini... better than yg manis2 tu....

sy dah penah pegi The Loaf yg kat Empire Subang....

tau sape owner nya? Tun M.....

mummysyafie said...

nampak sedap..mmg layan kalau minum ngan air panas petang2

Pepel BoNda AmaNi said...

semalam pegi empire jumpa the loaf nie...beli la bun dia..memang sangat sedap kan..lembut jerk..