Status

TQ coz sudi menjengah blog ni..

Aktiviti blogwalking tergendala sikit...Aktiviti blogwalking akan saya jalankan secara habis-habisan bila weeken jer..tunggu kedatangan saya tau...thanx korang...


Friday, June 10, 2011

Bila Danish n abah dating

Jumaat lepas, danish n abahnya kuar dating..pegi tengok wayang sebenarnya cite Kungfu Panda 2. Dorang kuar berdua jer..jadi bujanglah masing-masing..kemainnnnnn dorangkan..

Mula-mula saya nak ikutlah tapi pikirkan keje sangat belambak diopis n kesian kan Darissa, saya pun mengalah..tak pe kita bagi chan kat depa. Takpe nanti Dicha besar ibu bawak Dicha tengok wayang plak yer....

Saya booked kan tiket di Cineleisure The Curve. Senang tengok situ, selesa sikit. Bila kita booked online kena datang awal sejam untuk collect tiket.

Sebab datang awal sempatlah dua beranak tu singgah main pool kat situ. Tempat tu sama level ngan cinema tu.

Nak main pool konon padahal ketinggian tak cukup...

Waa...macam teror..muka tu sangat konpiden je nak masukkan kan bola dalam lubang tu.

Suka sebab dapat masukkan kan bola ke?

hahahahhaha muka konpiden giler nak aim bola tu...


Eceh.....


Adik tengok cite nie ibu...best cite ni...kelakar..dia ada lawan-lawan.. Seminggu tak abis cite pasal Kungfu Panda ni . Rasa nak cellotape je mulut dia tu...hahahahhaa

Dah nak masuk dalam cinema dah. Saya siap kirim suh beli Kung Fu Panda Combo tu. Ala set yang free botol air tu sekali sudah habis stok...saya sangat frust tau...takde rezeki..

Itu sajer cite dorang dating. Takpe tunggu Dicha besar jer. Bila Dicha besar dorang plak yang kene tinggal.


Terima Kasih Kerana Sudi Membaca. Ketemu lagi BYE. TQ




13 comments:

mamyharraz said...

sweetnya abah danish yg sporting bwk anak tgk wayang :)

nnt dicha dah besar sikit ibu pulak ber deting dgn adik ;)

mummysyafie said...

seronok Danish gi tengok wayang berdua ngan abah kan. nanti dah besar sikit Darissa boleh la ikut.

ieda said...

amboi2 danishhh kecik2 layie papa dah ajak main pool ya ... :)

Pepel BoNda AmaNi said...

wah bestnya...xpa nanti dicha besar..dicha ikut ibu nyek...amani ikut bonda dia...heheheheh

fiza said...

Wah...danish pandai main pool yer, klo aweks tgk mesti tergoda nih, ngan rambut pacak ☺☺

Mimy Hamid said...

amboi husben dah ada kawan geng kuar together..tak lama lagi dicha lak kawan ngan hanim

Eri-chan said...

ada anak sepasang best kan..amboi hanim cam tak sabar nak balas "dendam"..hehe

makdara TERdiva said...

hamboihh! kemain anak bujang tu eh!

win@momyShaneQeisha said...

wah, Danish dah boleh geng ngan ayahnya keluar tengok wayang ya.suka tgok aksi2 Danish yg encem tu.

IxoR@ said...

darissa bila besar, teman mama pi shopping yeah....

;D

Cik Wanie Ghani said...

amboi ada gaya si abg bermain pool kan,
hiihihihi

nieda said...

anak dgn ayah berdating ok juga sekali sekala

Redbloodsnow said...

wah wah wahhh dorg..dating main snooker nampak..hikss