Status

TQ coz sudi menjengah blog ni..

Aktiviti blogwalking tergendala sikit...Aktiviti blogwalking akan saya jalankan secara habis-habisan bila weeken jer..tunggu kedatangan saya tau...thanx korang...


Monday, June 20, 2011

Berbowling di Hari Abah

Happy Father's Day buat semua bapa-bapa di dunia ini.

Untuk kami, kami takdelah sambut beria. Cume saya bagitau Danish yang hari ini Hari Bapa n suruh dia wish kat abah dia. Danish ada bagi lukisan Ultraman yang dia kaler kat abah dia. Nanti-nanti saya share tau.

Semalam saya bagi idea kat suami saya apakata dia main bowling ngan Danish konon-konon sempena Father's Day lah. So, ke Selayang Mall lah kita. Ke Selayang Mall sebab lepas tu kami nak balik Gombak untuk aktiviti makan-makan plak :) .

Sebelum tu kami pergi kenduri kawin. Itu kalu rajin saya sharelah yer...hehehehe

Darissa duk situ jap yer....

Danishlah yang paling suka padahal dia bukan reti main pun.

Gaya sorang juara..juara di hati saya...Cewahhhh!!!

Pilih-pilih bola

Abah dia kena tolong Danish pegang bola tu sebab bola tu kan berat. Tapi ke longkang lah jawabnya..Saya tak main sebab saya memang tak reti main. Lebih suka jadi pom pom girl je...hehehehehe

Ni lah gaya kalu ibu jadi photographer mesti ada je anggota badan yang hilang..hahahaha

Abah bersama anak-anaknya.
Happy Father's Day abang (saya tau abang baca blog saya kannnn?). Kami semua sayangkan abang..Terima kasih sebab menjadi abah yang terbaik untuk anak kita. Muahsssss


Terima Kasih Kerana Sudi Membaca. Ketemu lagi BYE. TQ




10 comments:

mamyharraz said...

mana pic ibu? hehe

happy muka danish dpt main bowling.

onniesham said...

yer la mana pic hanim? awat x main skali? blasah je terer x terer yg pnting kita enjoy..hehehe

bonda dadif aka akish said...

wahh sonot2...

hanim tak mane skali???

ieda said...

danish dan darissa banyak wajah hanim kan :)
kan mainnn layie danish tuu suke tul ayah duk layan yee :)

nieda said...

happy fathers day

Mimy Hamid said...

sempena fathers day muka abah la banyak eh..hehehe..sweet

mummysyafie said...

nasib baik Darissa tak merengek nak turun sekali. duduk diam² plak kat sroller kan

Cik Wanie Ghani said...

dah lama sgt x main bowling,
rindu rasanya nak main bowling,
huk huk huk

makdara TERdiva said...

ala nim, teraila sekali..best tau!

hakak yg tak pernah main ni, sekali baling rasa nak baling lagi beratus2 kali..hehe!

Pepel BoNda AmaNi said...

dah lama xmain bowling...cam best jerk.....tengok hanim main bowling...