Status

TQ coz sudi menjengah blog ni..

Aktiviti blogwalking tergendala sikit...Aktiviti blogwalking akan saya jalankan secara habis-habisan bila weeken jer..tunggu kedatangan saya tau...thanx korang...


Friday, June 17, 2011

Air sedap..betul betul sedap!

Antara PappaRich n Old Town White Coffe (OTWC) saya paling suka OTWC. Masa yang sibuk-sibuk kata Old Town tak halal frust jugaklah. Tapi sekarang macam dah ok je kan? Ala kalu pegi pun amik air n roti jer pun. Makan ringan-ringan je. Mungkin sebab OTWC lah kopitiam pertama yang saya cube lepas kopitiam ni menjadi lifestyle popular orang Malaysia satu masa dulu.


Yang saya nak cite sekarang ialah pasal air sedap kat Old Town ni.

3 in 1 Hazelnut White Coffee. Serius sangat sedap!
Sebelum ni memang pernahlah nampak Old Town memang ada jual kan. Dorang display belakang casher tu tapi saya buat dek jer. Entah macam mana tiba2 ari tu nak beli. So, I grab je lah kan...heeeee

Dalam tu ada 10 stick. Satu kotak RM10.00

Align CenterMinum plak dalam cawan ni ala-ala minum kat cafe lagi lah bertambah sedap air tu. hehehehee.
Cawan ni baru 1st time guna setelah beberapa tahun terperuk dalam lemari. Cawan ni dibeli masa OTWC buat promo masa pembukaan outlet dorang yang ke 100. Kalu saya tak silap lah.

Sape peminat kopi putih ni bolehlah cube. Lepas ni boleh cube flavour lain plak. Itu sajer.

Terima Kasih Kerana Sudi Membaca. Ketemu lagi BYE. TQ




20 comments:

mamyharraz said...

agree dgn hanim ;)
mmg feeling sgt minum old town white coffee ni..ow ye kalau beli kt giant atau tesco pun sedap tau hanim..cuma packing je lain sikit..tp rasa mmg sama :D

bonda dadif aka akish said...

aah anim....sedap kan coffee tuh..ayah kite suke beli tuh.....

tak psl2 kite pon suke..psl kite bkn suke sgt minum kopi..

onniesham said...

dah lama giler sy x pi OTWC ni. tp sy paling suka ngan air choc. ngan bread toast tu jugak. roti cecah kari ayam dia pon shedapppp

ieda said...

akak x pernah cuba layie dik .. ermm lepas nie bolehlah akak cube .. :)

ieda said...

akak x pernah cuba layie dik .. ermm lepas nie bolehlah akak cube .. :)

makdara TERdiva said...

tak ingat la penah cuba @ x..tp makanan kat kopitiam memang tak masuk tekak..huhu

NM02 said...

wah... memang betul2 layan nih.... baru la syok guna cawan ori kan..

nieda said...

mmg feeling hbs lah dpt minum dgn cawan oldtown lagi..

atty's said...

sedapnyyaaa..terbau2 sampai sini hah

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

terbaeek nyer promo la ni..
ekekekek, raese mau try gak ni tp kat ktrg ni blom ado la daling..
huhuhu, poor of me kan??.. sobsob..
kena carik ni, asben suka minum kopi b4 makan pepe pg ari..
insyaAllah, 28 ni ke KL.. harus dicari.. =)

Eri-chan said...

old town layan teh ais dgn oren frizzy dia best. yg ni tak pernah try

IxoR@ said...

oh cawan tu betul2... beli masa outlet yg ke 100...

sy simpan wat hiasan, penah guna sekali aje...

:)

Mimy Hamid said...

kalau oldtown kite suka rose float..kopi prefer kluang station..pehhhhhhhhhhhh sedap

Cik Wanie Ghani said...

wow,
nampak pun mcm sedap,
wanie dah lama x terjah pi sana,
x der gang nak pi,
hihihihi

eis said...

wuu..sy suka kopi! tp yg ni x pernah try lg.

shorteis.blogspot.com

Dearie Pearls said...

hi hanim..
happy sunday..

waaah.. betul2 sedap tue.
kat tempat saya keje tu old town akan dibuka. now sedang renovate dia nyer building.. giler besar.

nnt nk cba ar. memang tak pernah pegi pun. usha2 dari jauh jerk... hahaha..

Dee said...

dee suka mkn kari kentang+roti pratha di otcw..sedap..eh hazelnut coffee tu pun sedap..

mummysyafie said...

tak boleh layan coffee..tak pasal penin n batuk. pelik kan..huhuhu...

mekchu said...

kegembiraan berganda nih.. cawan tu cane bleh dapat? comel.. mekchu tak bleh minum kopi2 mcm ni.. al kefeningan.. kalo nescafe buat sendiri tu boleh :)

Redbloodsnow said...

ini yg buatkan nk try nih..hihi