Status

TQ coz sudi menjengah blog ni..

Aktiviti blogwalking tergendala sikit...Aktiviti blogwalking akan saya jalankan secara habis-habisan bila weeken jer..tunggu kedatangan saya tau...thanx korang...


Wednesday, May 18, 2011

Spagetthi Carbonara

Antara Spagetthi Bolognese ngan Spagetthi Carbonara, saya lebih suka Spagetthi Carbonara. Paling sedap saya pernah rasa Carbonara ni di Restoran Big Brother. Itu pendapat saya lah yer.

Sabtu malam saya masak Spagetthi Cabonara atas permintaan asben saya...


Nilah Spagetthi Carbonara versi saya. Senang je. Tumis bawang putih, bawang merah, ayam cincang n cendawan. Dah masak bahan-bahan tu, tuang je sos prego tu dalam kuali, kacau n siap!.

Spagetthi ni jugak kesukaan Danish....banyak gila dia makan. Esok paginya dia sambung lagi makan benda nie. Seronok tengok anak makan banyak!

Itu sajer. Korang pulak suka Spagetthi yang mana?

Terima Kasih Kerana Sudi Membaca. Ketemu lagi BYE. TQ




13 comments:

Queen said...

nik nak try masak carbonara ni..tai yabang tak gemar...huhuhu

Mimy Hamid said...

ok dlm peti ada stok prego carbonara..boleh buat

makdara TERdiva said...

suka yg pedas2 :)

ieda said...

haaaaaaaaaaaaa akak balik nie nak beli cendawan dan sos preggop cabonara nie .. nak buat lalalalalal

Dee said...

dee suka aglio olio je..carbonara ni buat dee muak..hehehe..

Eri-chan said...

i pun suka carbonara. dah lama tak mask sendiri. tapi paling best guna leggos..memang yummy habissssss..
dulu tinggal dgn kakak selalu la masak sebab anak2 buah suka makan..mmg bangga org suka masakan kita kan...kan..walaupun biasa2 je..

Cik Wanie Ghani said...

wanie pun suka cabonara,
berbanding ngn bolognise,
hihihihihi

:)

POSH76 said...

suka gak sbb creamy

NonaFauzi said...

nak lah sikit muza, janganlah makan sowang3 hihihi

PutRee SeJiNjaNg said...

boleh lah try pas ni..huhuhu..

Redbloodsnow said...

eeee nangis arr... geram plak zie nk mkn yunk

rasp said...

kita seropaaaa...tapi tak sammaaa hehehehe...
nak sepinggan leh :D

Pepel BoNda AmaNi said...

dedi amani xsuka makan spagetthi..so xyah la buat..huhuhuhu buat penat jerk..rasa nak makan pegi cari kat kedai jerk...