Status

TQ coz sudi menjengah blog ni..

Aktiviti blogwalking tergendala sikit...Aktiviti blogwalking akan saya jalankan secara habis-habisan bila weeken jer..tunggu kedatangan saya tau...thanx korang...


Wednesday, May 25, 2011

Pertemuan yang comel - bila Darissa bertemu Marissa

Hari Jummat Deqna sms saya ajak jumpe sebab deqna nak bagi hadiah untuk Darissa sempena Darissa menang contest yang Deqna anjurkan. Contest Si Kecil & Bunga. Memang sebelum ni adalah jgk plan nak jumpe tapi masa n keadaan tak mengizinkan..Deqna risau sebab dah lama sangat hadiah tu tak dia tak bagi2 lagi. Takpe deqna, saya tak kisah...saya faham...

Pikir punya pikir nak jumpe kat mana, last2 saya ajak datang umah je. Senang. Dah tau umah saya, senang lah lenkali boleh datang umah saya lagi kan?

Dan ini jugak pertemuan kali pertama antara Darissa n Marissa. Masing-masing macam malu-malu je bila berjumpa. Orang kata, belum panas engine lagi...heeeee

Darissa n Marissa. Comel giler tau Marissa ni. Putih sangat orangnya.



Masing-masing malu-malu jer. Tak pe nanti lepas ni ada perjumpaan susulan mesti dorang dah ok kan?

Maafkanlah muka saya yang penuh minyak sekawah tu. I baru balik keje uollsss...tak sempat nak touch up....Rendah diri sangat saya bila jumpe Deqna, Deqna sangat cantik n slim. Yelah, saya ni tak bape nak slim. So, adalah rasa malu disitu. Pulak tu, Deqna n suami sangat peramah n sporting. Takdelah saya n asben segan. Best sangat jumpe Deqna!

Rasenya ini kali ketiga saya jumpe blogger. Kali pertama jumpe Kak Eynda. Kali kedua jumpe Nik Queen itu pun sebab saya amik Buaian Cukur Jambul Darissa ari tu. Tak sangka Nik blogger jugak.

Sebenarnya saya segan nak jumpe blogger tau. Saya takut bila jumpe nanti, orang tak menyenangi saya. Maklumlah saya ni tak pandai borak. Pulak tu saya ni besar orangnya. Takut ada yang lari bila jumpe saya..hehehehe. Setakat komen2 kat blog tu saya peramahlah sikit tapi bila jumpe face to face tu rasa tak konfiden lagi.

Ok saya tunjukkan hadiah yang Deqna kasi untuk Darissa

Tadaaaaaaaa.....saya suka saya suka!!!! Pink lagi tau...Cantik. Apa-apa pun terima kasih Deqna n family atas hadiah ini. Kami sefamily sangat menghargainya. Harap2 ikatan yang terjalin dari dunia alam maya ni berkekalan sampai bila-bila. Aminnn.


Psst...best jugak kan jumpe blogger2 ni. Lepas ni nak jumpe sape plak yer?heeeeee

Terima Kasih Kerana Sudi Membaca. Ketemu lagi BYE. TQ




24 comments:

NM02 said...

aloh........... meh nak geget dua2 sekali. gewammmmmmmmmmmmnyer!

Pepel BoNda AmaNi said...

bila darissa nak jumpa amani pulak....

bonda dadif aka akish said...

2-2 pon omel!!!!

atty's said...

Bila nak jumpa kty lak..tingin jumpa hanim..

2-2 comey ..darissa ngn marissa..nama pun lebih kurang je bunyi

Deqna said...

rupanya dekat2 jer pun kawasan rmh kita kan... takpe pasni senang lah klu kita nak jumpa2 kan...

ala hanim takde apa nak disegankan pun lah... ingat kiterang tak segan ker tetiba terpacul kat rmh hanim..

utk darissa, untie harap darissa suka yer ngan hadiah itu..

nanti kita jumpa lagi yer..

vagg© said...

jumpa saya laaaaaaa.. hahaa meh gi ganu meh

SyuQ said...

wah wah wah
dua2 comeeeyyyyy!!!

muza, bila kita nak jumpa plak?
ngeh ngeh ngeh

POSH76 said...

alah tak yah segan2 kalau jumpa tegur jer...comeila sgt dua2

mamyharraz said...

patutla akk nak jumpa hanim haritu tak nak..ala akk ni pun besar lebih besar dr hanim tau ;)

cantik sgt baju utk darissa kaler pink lg tu :)

wahida said...

dua2 pun comel giler!! geram!!

jom jumpa!!

etiey.com© said...

2-2 comel! 2-2 geram!!!

IDAZS said...

comeynya, geram!!

Cik Wanie Ghani said...

alololololo,
2-2 cute sgt2,
ish geram ngat aih...

akak,
bilalah dpt kita bertemu kan,
hurm...

Muslimah Kota Cinta said...

muza,
agak2 kalo kite jumpa kenal lagi x?hahahaha

makdara TERdiva said...

jom2 jumpa MDT next week :D

Azmiezas said...

congrates Darissa..
cantek hadiah tuu..

ieda said...

ya tuhannnn darissa yg sgt2 cumei dgn baju tuu ... cutenyaaaaaaaaaa
marissa pun same .. tapi kenapa marissa mencuka je tuu .. :)) air muka marissa mcm tu ye .. soooo cute .. sedihhh je :))

best kan dpt jumpe blogger nie :))

mummysyafie said...

ecehh..macam kembar la plak.

|| sue-imanja || said...

alalalalalalal tetomeinyerrrrr!!!!

IxoR@ said...

jumpa saya....

:D

dhia fitriah said...

marissa n darissa.. dua2 somel.. marissa masam je muke? hehe

Mimy Hamid said...

jom la kita jumpa ...hehe...makan makan...marissa darissa..nama nak dekat...rambut sama butaksss.comelll

Redbloodsnow said...

seiras ler plak muka dorg taw..hehe. dua² super comel! geram lah

shakeymirza said...

hanim, meh la jumpe shakey lak..
comelnye anak hanim...