Status

TQ coz sudi menjengah blog ni..

Aktiviti blogwalking tergendala sikit...Aktiviti blogwalking akan saya jalankan secara habis-habisan bila weeken jer..tunggu kedatangan saya tau...thanx korang...


Friday, May 20, 2011

McD Coca Cola " Can" Glass

Sekarang kan McD ada Coca Cola can glass. Saya bukanlah peminat Coca Cola. Tapi tetiba tgk promo dia kat tv rasa mcm nak beli jer. Tapi bukanlah semua warna tu saya nak collect. Tapi hati meronta-ronta nak beli yang warna pink tu. Entah nape kali ni tergerak nak beli padahal sebelum ni saya tak berminat pun nak buat koleksi Coca Cola glass nie.

Gigih ko hafal tarikh bila warna pink ni keluar. Maklumlah kan I kan peminat pink...heeee. Semalam warna pink ni kuar. Haruslah cecepat p McD takut sold out. Tapi pink dia bukanlah pink pekat pink cair gitu.

Yang warna biru tu Danish punya. Kebetulan masa tu pergi time warna biru ni kuar. Belikanlah untuk dia. Tapi gelas tu abah dia yang sibuk pakai plak.

Yeay!!!! (ikut gaya sponge bob tu!) saya dah dapat gelas Coca Cola pink nie...Kalu berkenan sila dapatkan di McD terdekat dengan anda...heeeee

Terima Kasih Kerana Sudi Membaca. Ketemu lagi BYE. TQ




18 comments:

Queen said...

nik pun ada..pink die macam purple kan...ke memang nik dapat tu purple?..tapi kat kotak tulih pink...konpius..hahahahahaha......


memula ingat nak collect semua..tapi dah terlepas satu cawan..terus tak nak collect dah...semalam beli set die pun..eksrem bagi yabangsebab manis sangat..

NM02 said...

ai dah tak kose nak nyimpan koleksi cawan ni. sebab yang ada dolu penuh lemari, dah mcm semak plak.

tapi klu dpt, amek jugak... hahahahaha

bonda dadif aka akish said...

hehehhe gigih anim mengumpul hah...

=)

Jasfyra said...

nak jugak...hihi

POSH76 said...

I ada blue kaler jer...pink tu cam tak menarik jer ala2 light purple...

Mimy Hamid said...

gelas mcd ni cantik kann ..i pun kumpul 2 dah...ala nak pink..ni yang rasa nak makan mcd...huhuh

SyuQ said...

sy da collect semua
tunggu lime n green plak
:-)

eLYies said...

cantiknya gelas tu....

win@momyShaneQeisha said...

berkenan la hanim.pink colour tu cantik.kena pergi mcd nih :)

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

ai lom ade koleksi tu..
tp yg spongebob straw tu dh de, hehehh.. alya punyer!!!
die memang, pantang nampak..
habesss mak kena jerat.. ;p

Eri-chan said...

last year beli charcoal & pink. this year dah beli blue..waiting for the green la pulok..hehe

Cik Wanie Ghani said...

amboi sakan ye kak kumpul nie,
wanie saja yg blum berkesempatan nak kumpul,
lagipun dah lama x singgah MC D

ieda said...

cantik2 .. leh buat koleksi kan dik :)

mummysyafie said...

saya belom ada satu pun koleksi can coca cola ni. yang edisi lepas tak terpakai lagi. tak tahu nak letak mana

CHU MAJORFLAVA said...

cute!!

Pepel BoNda AmaNi said...

dah dapat kaler pepel...yeyeeeeeeeeeee jugak...

makdara TERdiva said...

pandai McD wat marketing..teringat kisah org sibuk kumpul miniature smpai beratur panjang

Redbloodsnow said...

zie lom lg buat collection nih....huhu