Status

TQ coz sudi menjengah blog ni..

Aktiviti blogwalking tergendala sikit...Aktiviti blogwalking akan saya jalankan secara habis-habisan bila weeken jer..tunggu kedatangan saya tau...thanx korang...


Monday, May 30, 2011

Chocolate Lava Cake


Sebelum ni pernah tengok kat blog Dee pasal Chocolate Lava Cake ni. Dee kata memang sedap compare ngan Secret Recipe punya. Baru-baru ni baru berkesempatan rasa cake ni. Tetiba masa tu teringat pulak chocolate lava cake ni.

Ni kotak dia. Kecik je kek dia. Tapi cepat muak kalu kita makan banyak sebab dia sangat rich n chocolate dia sangat pekat..

Setelah saya cucuk kek tu. Berlumba-lumba filling coklat tu nak kuar...pergggghhhhh memang terbaiklah!. Coklat dia sedapssss sangat.

Sape-sape suka coklat sila cube, anda tentu tak menyesal!...

Itu sajer. Kuat betulkan pengaruh blog. Semua saya nak..tapi yang mampu lah saya ikut, yang tak mampu saya duk diam jer. Kebil mata sorang-sorang huhuhuhu....

Terima Kasih Kerana Sudi Membaca. Ketemu lagi BYE. TQ




24 comments:

NM02 said...

tak pernah try lagi dominos punyer. nampak mcm best. ah... lapar dominos plak dah heh... *__*

dhia fitriah said...

pg2 akak da wt yan terliur tgok kek coklat tu... slurpp!!

Mimy Hamid said...

i likeeeeeeeeeeeeeeeeeee...melting tu tak tahan

ZSqueenbee said...

nmpk cam sedap jew..meggiurkn..hihi..nk kne try ni..hihi

pena rozie said...

I like gak.... hu..hu...hu..... Nak ckit.

SyuQ said...

waaahhhh!
wajib cuba
mmg nampak cam lazat

~zack~ said...

kak...sedapnye...ngences terus sy...kena cari ni..hehe...

wahida said...

betul tu...pengaruh blog sgt kuat...saya siap ada beberapa list jln2 cari mkn yg dah ada dlm kepala saya utk diterjah..tapi mana yg mampu nak terjah je la...hehe...sooner or later, saya mesti dptkan jugak tmpt2 yg blogger duk rekomen tu...

Muslimah Kota Cinta said...

muza,
kek ni kt try aritu.kebetulan bertakung minyak kat bawah dia.spoil terus nak makan.half je makan.lebih nye tong sampah.korek sikit minyak, korek lagi minyak vavavavavava

eis said...

filling berlumba2 nak keluar tu leh terbayang! manis tak? jgn mkn byk tau.. (ewah, pandai je nasihat org hehe)

rasp said...

me lum try lagik sbb jarang2 makan kat dominos nie...look yummylicious...

Redbloodsnow said...

tak pernah lg zie try mkn ni. tp dlm pic tuh, its appear sooo damn mouthwatering weh..adehhhhhh

bonda dadif aka akish said...

alamak..ini mcm rese nk gegar en.somi bawak p dominos...

=)

POSH76 said...

pengaruh blog mmg tak menahan...harus terai gak ni

Dee said...

rupa buruk sketlah kan sis..tp rasa dia sedap..

atty's said...

kty kalo makan benda2 manis ..mcm ni ..mesti lepas tu kepala ku toing2..

Azmiezas said...

errrmmm..yummehh..

mamyharraz said...

dah pernah try..mmg melt sesgt.. satu utk 2 org mkn pun ok rasanya..

Eri-chan said...

mmg terbaikla lava choc ni hanim....waaa sangat suka dan tempting giler...lagi satu kalau sanggup makan kat Chili's. mahu RM20++...tapi giler sedap...

mummysyafie said...

ni kena cuba, dah ramai bloggers kata sedap. harus petang ni singgah.

Cik Wanie Ghani said...

yes choc lava kat Domino's lagi sedap dr SR,
ritue masa wanie pi kat MV ngn mama,
kami amik set nie,
mmg sedap...

Pepel BoNda AmaNi said...

sedappppppppppppppppppppppppppppp

nieda said...

wajib cuba ni...nmpk sedap sgt

ieda said...

wah2 mencik2 .. mengiurkan huhuh