Status

TQ coz sudi menjengah blog ni..

Aktiviti blogwalking tergendala sikit...Aktiviti blogwalking akan saya jalankan secara habis-habisan bila weeken jer..tunggu kedatangan saya tau...thanx korang...


Thursday, May 26, 2011

Bos belanja makan

Hari Selasa hari tu bos department saya belanja makan pizza. Entah apa mimpi dia tetiba nak belanja..hehhehehe. Takdelah, sebab ari Isnin tu kami balik lewat sebab ada keje urgent yang kena settlekan. Untuk mengelakkan kami-kami ni dibayar OT tulah dia belanja kot...muahahhahaha..Peace bos!!!

Tulah tokeynya. Terima kasih bos!


Pic pizza takde. Pic kami-kami adalah. Sebenarnya malu nak snap2 sebab bos ada kan. Ni pun kawan saya yang tolong snapkan.

Pic tuan blog harus ada. Macam biasa, saya yang terlebih menyeringai. Tak tau maksud menyeringai sila buka kamus Dewan!. Dari jauh nampak gigi saya jer. :)

Apa-apa pun, terima kasih lah bos sebab buatkan kami kenyang hari tu.

Terima Kasih Kerana Sudi Membaca. Ketemu lagi BYE. TQ




17 comments:

mamyharraz said...

bestnya dpt mkn pizza :)

akk ni pun tgh tgg turn org nak belanja mkn next week ;) hehe

atty's said...

sonoknya dpt makan piza..lagi kalo bos yg banjer

Queen said...

ingat lagi dulu...selalu kene stayback sampai pukul 10mlm gitu..

order pizza..sekali bos bayar....

order mcD bos bayar..

sekali nik usik bos..pasni bolehla order mahal sikit..

langsung die tak bayar dah lepas tu..menyesal sungguh..haha..tp lepas2 tu pun dah takde stayback gila2 gitu... jd takdela bos nak bayarkan makan..ngeee

bonda dadif aka akish said...

bestla anim..bos banje makan....

lagi kalo jenis bos bukan kaki banje...rese dunia neh nak terbalik kalo bos banje..

ekekekkekeke

ieda said...

hahahah menyeringai tuu bila bos belanja kann :) best2 bos yg sgt bagus dgn staff x kedekutt ! :))

NM02 said...

klakar la kamu ni

Annyssophellia said...

wah seronoknyer ade org belanjer...

POSH76 said...

murah rezeki boss ...besskan kalau boss belanja

wahida said...

comel apa menyeringai tu...sungguh!!

win@momyShaneQeisha said...

bestnya boss hanim belanja pizza.murah rezeki boss tu. makan ramai2 mmg seronok. tuan tanah still comel.

mummysyafie said...

murah rezeki boss..patut la staff sayang. bos kami ni belanja bila ada meeting je. :)

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

perghh.. makan free, best tu..
ekekke.. murah rezeki bos..
mmm, repeat nx week plak la boss.. heheheh

onniesham said...

mmg bes bila ada org nk belanja pizza kan.

makdara TERdiva said...

kat opis ni, nak harapkan bos belanja memang jauh api dari panggang..sob..sob....

eis said...

lama x dengar 'menyeringai'. hanim kelakar!

Redbloodsnow said...

bestnyaaa boss belanja makan. zie baru aritu bos lanja..hikss

Pepel BoNda AmaNi said...

bestnya boss belanja..boss eida nie bila la nak belanja nie...