Status

TQ coz sudi menjengah blog ni..

Aktiviti blogwalking tergendala sikit...Aktiviti blogwalking akan saya jalankan secara habis-habisan bila weeken jer..tunggu kedatangan saya tau...thanx korang...


Wednesday, May 11, 2011

2H 1M Jalan-Jalan Melaka Part 4 - Sebelum Check Out

Ampunnnnn cerita Melaka lagi..kali ni saya tak bebel banyak. Letak caption sikit2 jer..

Nak sharelah hasil snap2 masa ke Melaka hari tu. Kalu tempat terbuka pic macam tak bape cantik. Mungkin tak reti nak setting atau kena beli lens lain?



Tower kami dari swimming pool. Bilik kami nunnnn tingkat 20

Sebelum checkout, pagi tu bagilah anak2 main swimming pool hotel tu..balik umah masing-masing demam sebab berendam terlalu lama kot..





Muka tak puas hati sebab dia kena stop berendam.

Naik bilik bagi berendam kejap dalam bath tub.

Di hadapan tower kami, Tower 4.


Ni kat pintu masuk A Famosa Resort.


Nak balik dah. Bye bye A Famosa. Panjang umur n murah rezeki kami datang lagi, InsyaAllah..

Lepas tu kami ke Bandar Melaka plak. Saje jalan2. Nak snap2 pic..


Terima Kasih Kerana Sudi Membaca. Ketemu lagi BYE. TQ




14 comments:

eis said...

comel je darissa pakai 'baju renang'. baca entry2 melaka hanim rasa nak pergi melaka lagi lah..

bonda dadif aka akish said...

lame tak g a famosa.....

darisa dgn abg..demam kah???/musim la nih anim...

mamyharraz said...

budak kalau dah berendam lama2 mmg mudah demam..yela agaknya sambil berenang depa telan air klorin tu hehe

teruja akk tgk pic2 hanim.. besttnya dpt jln2 kan :)

etiey.com© said...

wahh bestnya! comel bangat si kecik tu

mummysyafie said...

nampak benor muka tak puas hati darissa, siap sambung kat bath tub plak tu

Ciklinn said...

amboi2 bukan main ha mennatu i wat muka tak puas hati... kamu tecik lagilah sayang takleh mandi lama2.....

Annyssophellia said...

Kak...anda di tag...sila ke blog..

POSH76 said...

cekcila budak pakai swimming suit tu

Redbloodsnow said...

lepas ni cuti kat kuching lak ek yunk..hehehe

Cik Wanie Ghani said...

terasa mcm nak pi sana jugaklah,
nak bawak mama pi jln2 ke sana plak:)

rasp said...

comei muka dicha tak puas hati hehehehe

Hidayah said...

Ala bestnye pegi A Famosa Resort,
ari tu pegi melaka jalan kat Bandar Hilir je

Mimy Hamid said...

sy gi sini tp tak snap pun kat pintu gerbang

Pepel BoNda AmaNi said...

klu ada rezeki eida pun nak g jugak la...