Status

TQ coz sudi menjengah blog ni..

Aktiviti blogwalking tergendala sikit...Aktiviti blogwalking akan saya jalankan secara habis-habisan bila weeken jer..tunggu kedatangan saya tau...thanx korang...


Friday, April 8, 2011

Selamat Datang BE


*klik untuk tumbesaran

Setelah sekian lama takde Buffered Earning (BE) di blog ni, akhirnya dia memunculkan diri. Terima Kasih Nuffnang sebab masih tak lupekan blog saya yang marhain nie. Sejak akhir2 ni nak blog update pun macam tak berapa rancak. BZ Uolls....hehehehhehe.. Betullah kan orang kata Nuffnang ni adil dalam pemberian BE ni. Maksud saya semua orang akan merasa BE ni cume cepat atau lambat jer. Alahai, janganlah cakap saya nak show off ke apa sebab korang sendiri tau kan tahap blog saya ni ala-ala jer. Sebab kan blog saya ni ala kadarlah saya tunjuk BE saya ni. Sebab bukan senang blog yang ala kadar ni nak melekat BE. hehehehhe

Terima kasih juga kepada semua kawan-kawan blog saya yang masih sudi singgah blog saya nie. Walaupun kadang2 saya lambat balas kunjungan kawan-kawan semua. InsyaAllah saya akan tetap singgah jugak blog korang. Wahhh! ayat saya budget macam ramai kebenor yang baca blog saya ni. heheheheh..

Akhir kata....terima kasih banyak-banyak semua...muahsssss...

Pssttt...ahad ni Darissa setahun....sekejap je kan masa berlalu...setahun yang indah...







Terima Kasih Kerana Sudi Membaca. Ketemu lagi BYE. TQ

15 comments:

bonda dadif aka akish said...

weee...daku on dah lame tak dpt be baru...

=)

|| sue-imanja || said...

belom merasa dpt BE skali pon...muahahha...daif betul

Dee said...

dee pun baru je dpt 1 BE setelah sekian lama..

rasp said...

congrats babe...
semoga makin murah rezki u :)

NM02 said...

psst... hepi beday in advance utk darissa..

Queen said...

nik dah lama dapat BE...tapi incomenya ciput..kalah kura2 dan labi2...malah kalah siput babi...hahahhahhaa

jadi sama je dapat ke tak..haha

Dearie Pearls said...

BE tu aper?
heeeee...
blog saya pendiam..
kahkah..
tu yg nuffnang pun senyap jek kat blog saya.. hehe

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

tahniah hanim..
ai lom merasa ini thn, takpe.. blom tiba masanya kot.. ;p

eyndayusoff said...

Tahniah....akak dah lama tak check ada BE ke tak hihi...

POSH76 said...

tulah susah la ni nak dapat BE

win@momyShaneQeisha said...

congrates hanim.bestnya :)
*bday darissa ahad ni?esok ke?10/04.kalau esok,sama bday ngan win la darissa :)

mummysyafie said...

rezeki tu hanim..kena promote betul2 tu...

IxoR@ said...

sy dah tak berapa kesah pasal ni sbb update blog ala-ala...

blogwalking pun ala-ala....

harap semua sudi singgah jika ada kelapangan, dah cukup happy wat saya...

:)

PutRee SeJiNjaNg said...

wah rezeki datang...yeeaayyy...alhamdulillah..;)

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

nuffnang kasi hadiah tuk dicha tue..hehehehhehe