Status

TQ coz sudi menjengah blog ni..

Aktiviti blogwalking tergendala sikit...Aktiviti blogwalking akan saya jalankan secara habis-habisan bila weeken jer..tunggu kedatangan saya tau...thanx korang...


Friday, April 29, 2011

Salam semua

Ibu n Dicha

Baru hari nie berpeluang nak update blog...

Apa kabar?sihat ke?Lamanya tak update blog. Rindu plak..hehehe.Jiwa kacau uolls...perlukan masa untuk menyendiri. Cewah!! Tapi bukanlah pasal rumah tangga yer tapi pasal keje kot..

Nak cerita panjang kat cni susah sikit. Biarkan jelah. Malas nk pikir. Minta maaflah ada blog kawan2 semua saya tak sempat nak tinggalkan jejak. Saya hanya baca je. Insyallah malam ni sy cube ok. Minggu ni cuti pjgkan,selamat bercuti ye. Kepada yg nak pegi jalan2 tu hati2 ye. InsyaAllah kami ke Melaka Ahad ni. 2 hari 1 malam disitu. Bye!

Terima Kasih Kerana Sudi Membaca. Ketemu lagi BYE. TQ




11 comments:

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

salam syg.. hehehe..
cuti2 mesia ke cik kak?..
hepi holiday yer.. =)

ieda said...

loor dik .. x per2 dik .. take ur time .. akak harap semua masalah boleh di selesaikan dengan cara yg baik oke :)
miss u & dicha :))

mamyharraz said...

hai hanim..

patut lama tak nampak awk..harap2 jgn lama2 menyendiri ya :)

amboi cik dicha tu sgt comel jelir lidah begitu gewammmmm ;)

win@momyShaneQeisha said...

Dicha & ibunya sama2 comel..happy holiday hanim.

IxoR@ said...

happy long holiday....

*kite pun dah lama tak update belog, a bit down...*

mummysyafie said...

masalah kat opis erkk? ehmm..saya pun kalau masalah kat opis kena amik masa tuk hilangkan stress tu kan..

Redbloodsnow said...

ZIE PUN SAMA GAK YANG. JIWA KACAU DGN KERJA. TP WHEN OPEN JE BLOG...TERUS KEKACAUAN TERSEBUT HILANG...HAHAHA

KUASA BLOGGER MMG HEBAT KNA :p

etiey.com© said...

WAH CANTIK!

mekchu said...

kadang2 tu susah nak nak luahkan kat blog.. jadi serba salah kan.. tak pe la, berdoa kat Tuhan.. dia yang maha mendengar.. mekchu doakan yang terbaik.. dah ok, jgn lupa update blog.. no more excuse!!

makdara TERdiva said...

kalau nak pikir pasal kerja..sampai bila2 pun pening nak pikir..huhu

Pepel BoNda AmaNi said...

keja..keja..keja...memang sangat pening....