Status

TQ coz sudi menjengah blog ni..

Aktiviti blogwalking tergendala sikit...Aktiviti blogwalking akan saya jalankan secara habis-habisan bila weeken jer..tunggu kedatangan saya tau...thanx korang...


Monday, April 18, 2011

Maharaja Lawak.

Sape tengok Maharaja Lawak (ML)? Angkat tangan.. Kalu tengok uolls suka sape?

Start minggu lepas ML tak disiarkan di Astro Prima. Hanya disiarkan Astro Warna. Sangat kecewa ok sebab saya tak de Astro Warna. Mula2 tergodalah jugak sampai nak subscribe Pakej Mustika tu. Tapi bila fikir2 balik agak membazirlah. Pakej yang kena bayar ni pun rasa agak keberatan je nak bayar hehehehhee, ni nak tambah lagi...lupekan jelah!!!

Tapi sekarang saya tak payah risau lagi sebab ramai yang baik hati telah upload di You Tube. Terima Kasihlah banyak2. So lepas ni saya tengok kat situ jelah..Selamat duit...heheeee.

Peserta fav saya haruslah Jozan, Nabil, Jambu n Man...Tak sangka lawak Nabil masih berbisa walaupun dia sangat banyak kontroversi.


Ni saya share Nabil punya performance pada minggu ke 3


Ni plak Jozan punya...


Itu sajer. Video di atas telah diupload oleh zahm100. Terima Kasih ye!






11 comments:

mamyharraz said...

akk pun tgk kt page sapa2 ada download..sbb tak de pakej tu..

nabil memang best jozan pun sama..kelakar giler ;)

wahida said...

aku antara yg dah terlanggan mustika...sbb hubby ckp tgk kat utube tak feel..mmg betul pun... abes je Maharaja Lawak ni nnt, terus kami terminate...hehehe...

lawak Nabil mmg best, mmg buat kami gelak terkangkang2...kehkeh...lawak jozan best, Man best, jambu pun best...eh, sepah pun best!! senang ckp minggu ni semua best kecuali Amir!!

rasp said...

i pun cam u lah sis...
tak langgan mustika sbb yg dok ada pun tak terlayan...

POSH76 said...

Tetap nak zizan gak hehe

Pepel BoNda AmaNi said...

xtengok pun...huhuhhu

Muslimah Kota Cinta said...

cayalah maharaja lawak..walaupn layan lewat sehari ekekek

Mimy Hamid said...

astro kedek tau....episod pertama tgk prima...pastu kena bayor...saje je bako kang...nasib ada utube

nieda said...

nida pun layan kt youtube je

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

lely n co tak tgk r..
huhuhu, tataw ape cite la psl ni..;-/

onniesham said...

sib baik sy langgan astro warna, dpt la tgk ML. sy suka nabil, sepah ngan jozan. tp masa minggu ke-3 paling best nabil. creative n lain dr yg lain. jozan lawak jgk cuma cam xde kelainan je. tp sepah mmg lawak, tgk muka shuib tu je dah lawak giler.

atty's said...

itulah kty pun mula ingt nak langgan mustika..tp nanti pikio2.sepjg bulan ni ari jumaat kty takde kt umah pung..

terus tak jadik..