Status

TQ coz sudi menjengah blog ni..

Aktiviti blogwalking tergendala sikit...Aktiviti blogwalking akan saya jalankan secara habis-habisan bila weeken jer..tunggu kedatangan saya tau...thanx korang...


Friday, April 1, 2011

Happy breakfast uolls!

Pagi ni saya bawak roti sardin mayonis ke opis. Boleh share ngan kawan sebelah :). Sardin tu saya tumis ngan cili blend, hancurkan pastu gaul ngan mayonis. Tau tak semalam saya beli kuih kat gerai boleh plak kuih tu basi. Sabor jelah. Konon2 sebab sentap kuih basi semalam tulah saya bawa bekal ari ni.heeee.Uolls brekpes apa ari ni?~Sent via my lurvely nokia~

15 comments:

atty's said...

rajin hanim bawak bekal.
kty kalo baut sandwich..sardine tu kty masak mcm biasa jugak..mcm kita nak makan ngn nasi..lepas tu baru sapu kat roti..

Zakiyah Zainon said...

tak makan lagi ni....lapau la pulak :P

☆ lieya latif ☆ said...

ish sian hanim tebeli kuih basi...pukul baper org tu buat kuih tu sampai boleh basi pagi2 kan...tak berkat meniaga mcm tu....

wah nampak menariks sandwich hanim ni.....sonok bawka bekal sekali sekale, leh share ngan kawan2 kan....

Cik Wanie Ghani said...

wanie pagi nie bfast nasi himpit kat kedai ngn mama,
bestttt...

syok jugak kalau buat sandwich nie,
hihihihi:)

eis said...

memang sentap klu terbeli kuih basi. hanim sentap, org sebelah hanim pulak gembira klu hanim bawak bekal hari2 hihi.. apapun, eloklah bawak bekal. jimat dan dpt pahala lg :)

wahida said...

ari ni saya mkn nasi lemak...bestnya roti sardin awak tu...

semalam pulak saya beli nasi bungkus, nasi tu jelatah la pulak...sakit hati tau..huhu...

bonda dadif aka akish said...

wahhh daku tade bekpes ini hari...lapo sudahhhh

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

wah rajinnya awak hanim..bawak bekal roti ngan sadin sedap tue kan...leh makan sampai petang nie...mintak skit..hehehhehehe...

ieda said...

hah kuih basi .. adehhh jaat tul org yg buat kuih tuu .. huhuh mcm mana boleh basi .. harus tersinggung akak kalau akak yg beli huhu

haaa bawak bekal lagi jimat walau sesimple manee kan :) ermm sedap tuuu

Tupperware Lover said...

adehhh..panas atinya kalau terbeli makanan basi.. tapi nengok sandwich u tu laaaag sedap!!! :D
me baru update blog tupperware nun, mai jemput tgk ek! kali ni banyak design kalerful n kiyut2 :D
http://tupperwarefactory.blogspot.com

Naffz' see said...

Sedap nyaa sarapan pagi nyum..nyum.. he he he e

IxoR@ said...

roti sardin.... feveret sepanjang zaman! suka sangaT....

:D

win@momyShaneQeisha said...

suka sangat sandwich roti sardin tu hanim.bfast & minum petang sesuai sangat.seronok kan share bfast ngan member2..

mummysyafie said...

sedap..share ngan geng opis pun best ni..

rasp said...

bawa bekal lagi puas hati kan sis...
me makan cereal & susu je...bekal gak tu dari umah :D