Status

TQ coz sudi menjengah blog ni..

Aktiviti blogwalking tergendala sikit...Aktiviti blogwalking akan saya jalankan secara habis-habisan bila weeken jer..tunggu kedatangan saya tau...thanx korang...


Thursday, March 3, 2011

UEFA Champions League Trophy Tour & Chicken Hartz di Sunway Pyramid

Hari Ahad kami ke Sunway Pyramid. Asben saya nak tengok UFFA punya trophy. Taukah anda 26 & 27/2/2011 di Sunway Pyramid ada UEFA Champions League Trophy Tour sedang berlangsung? Saya pun tak tau. Asben saya yang bagitau.

Nilah trophy nya. Satu pic jelah ye yang saya snap. Malas nak resize lagi satu upload kat umah dengan line yang semput sangat merimaskan saya..heeeee. Selain trophy adalah jersi2 n kasut sukan yang dipakai oleh pemain bola sepak liga2 Eropah tu. Saya nak terangkan lebih lanjut pun tak reti sebab saya memang tak minat bola. Sorry yer kengkawan.

Lepas tu mestilah singgah makan kan..makan lah di sini. Lama giler dah tak makan kat cni.

Tengok budak tecik nie, terserlah muka notti dia. Memang sesaat tak boleh duk diam. Grrrrrrrr!!!!

Abang dia lebih sopan santun dari Darissa tu. Macam biasa nampak aiskrim, memang tak pandang lain dah

Ni lah sebahagian foods yang kami makan. Lepas makan kat cni, malam tu jugak saya muntah2 n cherry berry yang menyebakan Isnin hari tu saya mc...Tak suka tau. Memang lepas ni saya tak kan makan lagi Kat Chicken Hartz (CH) tu. Sampai sekarang tekak saya kembang n loya bila tengok ayam goreng tau. Rasa fobia n trauma... Suami saya kene cherry berry jugak tapi tak teruklah. Nasib anak2 ok. Syukur sangat.

Oklah itu jer. Tu sebab n3 ni, hari ni baru saya publish sebab bila tengok pic food tu saya rasa loya. Tapi pada yang suka makan kat CH tu saya minta maaf yer mungkin korang tak suka bila saya cerita ni. Perut saya mungkin sensetip kot, tulah tak boleh salah makan...peace yer!


Terima Kasih Kerana Sudi Membaca. Ketemu lagi BYE. TQ

19 comments:

Redbloodsnow said...

LAMA ZIE TAK LAYAN BOLA...MERINDUUUU :(

☆ lieya latif ☆ said...

kite geng laa hanim! tak layan bola hahaahahaha......tapi tetap support laki tgk bola heheeheh

lieya penah mkn kat sini, lieya kureng sikit laa .....biase2 jek.....syukur laa danish dgn darissa tak kene cirit birit.....kalo budak2 yg kene lagi penat nak jage kan hanim....ni harap hanim dah sihat yeak....letih kan kuar masuk toilet nieh....

eyndayusoff said...

Alaaa...dah lepas la tarikh tu...adam mesti nak pegi kalau dia tahu...dia minat bola...

Dah lama tak makan kat CH tu...suka sebab buffet style....tapi kesian la kat hanim & hubby....nasib baik anak2 tak kena jugak kan...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

hanim agaknya kan...yang lahir tahun harimau nie jugak kot..asyik nak melasak jerk..hehehehe amani pun sama...adoi la..kurus la bonda dia lagi pas nie...

IxoR@ said...

macam2 makanan....

sy klu masuk blog hanim.. mesti ada je tempat makan yg baru, suka!

♥♥syahadah♥♥ said...

best nye aiskrim...yummy..(rintihan org dalam pantang)

Queen said...

pernah nik makan cendawan beli pasar malma..kene cherry berry terus tak beli situ dah..ahhaha
tapi org lain makan elok je kan..

rezeki masing2 kak....
sian akak...

tapi baju si bam2 sorang tu kiutla..santek sangat... =)

atty's said...

agaknya ada ler food yg tak elok tu..

mamyharraz said...

akk juga tak minat bola..langsung tak minat heee

syukur dua budak comal tu tak ceri beri kann kalau tidak lg kesian..bestlah hanim ni..banyak tempat mkn yg dah try..

best dpt baca entry hanim..kalau tak rindu tahu ^_^

eis said...

lama tak pegi hartz. mesti skrg dah lain kan.

nieda said...

dah ok ke perut? kalau kena food poisoning mmg fobia sekejap nk mkn luar kan..

mummysyafie said...

dear..nor sefamily suka makan kat sini. esp mashed potatoes nyer..sedap je nor rasa la. tapi tak la selalu gi sini sebab kalau makan sikit mmg tak worth..

maybe hanim tersilap makan kot..hubby n anak pun kena gak ke?

win@momyShaneQeisha said...

sedap2 rupa makanan tu hanim.keracunan makanan ke hanim?
*darissa tetap comel.Danish handsome,ada lesung pipit lagi.Danish mirip hanim

ieda said...

ermm x pandai lah bab2 bola nie ..
ermm mcm2 makan kut dikk .. tapi tgk biasa2 jer kan .. menu yg biasa kita makan ..
ermm musim tuu .. skrg nie kalau x demam , batuk2 dan cirit birit ..
take care ya dear :)

aduhh winduu ngan darissa

Dearie Pearls said...

suka gak mkn kat hartz tu...
kebetulan ayam goreng tu my fav.
hehehe...
tapi selaluny mkn sikit je coz nampak mknn terasa kenyang lak..
heeeeeeeeeee

onniesham said...

sham penah mkn sini 2-3 kali. tp mmg x brapa suker la. food dia x sdp sgt. last year buka puasa kt sini ngan kawan. tu pon sbb last minute, tmpat lain dah penuh so blasah je la mkn kt CH ni. tp x penah plk kena cherry berry bila mkn kt situ.

Zakiyah Zainon said...

makin tua, perut pun makin tak tahan hehehehe..

Cik Wanie Ghani said...

uish kaki layan bola jugak yer akak nie,
hihihihi...

alamak,
smapai cerry berry tue yg bahaya tue,
hurm...

apapun skg nie akk dah ok kan;)

ieda said...

hanim ada TAQ utk hanim tau :)