Status

TQ coz sudi menjengah blog ni..

Aktiviti blogwalking tergendala sikit...Aktiviti blogwalking akan saya jalankan secara habis-habisan bila weeken jer..tunggu kedatangan saya tau...thanx korang...


Tuesday, March 22, 2011

Roti telur dan Scramble Eggs

Ahad pagi tu saya buat breakfast...tetiba rajin plak..ada roti sebuku tak berusik pun. Dari terbiar je baiklah saya buat roti telur..

Roti telur pujaan Danish. Banyak juga dia makan..habis ni ibu dia kena masak lagi satu round..Malam pun mintak buat juga...bangga ibu dia sebab anak suka makan walaupun hanyalah roti telur..heeeeee

Scramble eggs..ni penangan Junior Masterchef hari Sabtu ari tu. Tengok budak2 tu masak macam sedap n gebu je, Ahad pagi tu saya pun buat jugak.....

Pic orang makan-makan tak de sebab pagi2 tak cantik....hahhaha.. Ceh!!! macam lah cantik waktu2 lain kannnnnnn.....

pssttttt...makin lama update blog makin tak rancak...rasa macam malas jer n bila nak update jer rasa macam tak sesuai je nak cerita sesuatu tu...macam saya lebih sensetip plak tentang sesuatu penceritaan yang bakal saya nak cerita tu...rasa nak pencen blog pun ada...tak tau nape.....oklah..take care uollsssss

Terima Kasih Kerana Sudi Membaca. Ketemu lagi BYE. TQ

17 comments:

Cik Wanie Ghani said...

amboi sedapnya breakfast dia,
menyelerakan,
nyum nyum....

:)

☆ lieya latif ☆ said...

ngade2 ar hanim...jgn nak pencen2...lieya tak suke tau...kang ilang lagi satu blog yg lieya suke bace...alah takpe, update jek ape2 pun....nanti i rindu kat darissa n danish tau heheehehehe

lieya pun roti telor ni wajib tiap2 mgu...dah papanye rajin beli roti, pastu bukan selalu abis pun....dari berkulat baik kite roti telor kan die....he he he

atty's said...

kty pun kat umah tu kalo beli roti kan main susah nak gerak.kalau kty buat roti telor , baru laku

jgn lah stop blogging hanim .sesekali hapdet ler..

Deqna said...

kan hanim kan... mood blogging ni ada up and down nya kan... samalah... ni tgh cuba membina semangat kerajinan utk mungupdate blog...


roti telur.. erm.. sedap ni makan pagi2 nie... dah lah hujan2 nie..

Queen said...

yabang buat la ape jenis makan pun..mesti mau sambal..roti telur makan dengan sambal baru sedap..katanyaaaaaa

mamyharraz said...

alaaa jangan tak de mood..akk hari2singgah blog hanim..blog ni feberet akk ;)

terasa dekat je dgn jiwa:)

bonda dadif aka akish said...

selalu try buatkan dadif teloq hancuq tuh..tp.hampeh..direjectnye!!

ala hanim nape????cite2...

=)

nieda said...

jgn pencen...nak dgr juga story mory muza..

anak2 memang suka mknan simple mcm ni

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

sedapnya roti telur n scramble egg..yummy..yummy....danish makan tuk untie skali taw....

makdara TERdiva said...

scramble egg tu campur dgn mayonis pastu lada sulah sikit pstu sapu kat roti..superb!!!

✿ etiey erywan ✿ said...

suka sangat dengan scramble egg!

win@momyShaneQeisha said...

dua2 tu win suka.Danish suka roti telur ya

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

feberet alya tu scramble egg..
roti die salu sapu ngan jem, seniri bikin pl mau taruk manyakkk jemmm.. hissshhh!!!

Dearie Pearls said...

sedapnyeeer...

nak pencen?
erk...
rehat kejap boleh.... mcm sorang kwn saya tu. lama gak dia berhenti blog. setahun tanpa n3 and now dah blogging balik..

heeeeeee

jangan ar stop...
semua citer menarik...

ieda said...

haaa roti telur nie akak selalu buat utk anak2 dan akak .. ekekek sedap kan .. scramble egg menu bfast yg ideal tau dikk :) tapi kena ingat sebiji telur utk seorang dlm satu hari sahaja .. bila lebih x elok utk kesihatan :)0

miss darissa ... peluk ciumm utk si budak montok tuuu :)

IxoR@ said...

bukan budak je suka roti telor, org besar pun suka... hehehehe..

awak... jgn la give up berblog, please.... nti lost contact!

:)

mummysyafie said...

blogwalking malam2 macam ni tengok gambar makanan terus lapar.