Status

TQ coz sudi menjengah blog ni..

Aktiviti blogwalking tergendala sikit...Aktiviti blogwalking akan saya jalankan secara habis-habisan bila weeken jer..tunggu kedatangan saya tau...thanx korang...


Friday, March 11, 2011

Pegi dating

Sekarang saya ada di komuter sg buloh. Hari ni sy n asben cuti. Dating bawa bodyguard sape lagi kalu bukan danish. Hehehe.Darissa sy terpaksa tinggalkan di nursery sbb kami nak pegi tempat yg sesak tak sesuai plak kalu bawa baby. Bawa danish sebab dah lama tak bawa dia naik train. Oklah selamat bekerja uolls. Minta maaplah kalu pic kat atas tu gedix sket ~Sent via my lurvely nokia~

10 comments:

NM02 said...

gelang kita sama *__*

mamyharraz said...

suwetttnya pic tu ;)

atty's said...

nak pergi matta fair ke ?

Queen said...

haaa...jeles2....jeleesss..nak cuti juaaa....hahahhahhahaha

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

wah bestnya...jalan2...tapi kitorang pun baru balik jalan2 jugak..hehehehhe....pssttt sama la gelang kita hanim..heheheheh...

makdara TERdiva said...

wah! uolls pegi mane ni?
ceciter..ceciterr.. :D

onniesham said...

apa salahnya nk beromantik pon. suami sndiri kan. ha ni msti nk pi matta fair nih.

nieda said...

cayalah...loving couple tu. patutnya entprem empunya diri skali

ieda said...

amboi2 ... gengaman yg kuat ... jelessss akak ekekeke :)

mummysyafie said...

selamat berdating..!!