Status

TQ coz sudi menjengah blog ni..

Aktiviti blogwalking tergendala sikit...Aktiviti blogwalking akan saya jalankan secara habis-habisan bila weeken jer..tunggu kedatangan saya tau...thanx korang...


Wednesday, March 30, 2011

PappaRich

Ahad malam kami ke PappaRich Sri Damansara. Konon nak lepak2 lah..Tapi dah nama ada budak tecik kan, memang tak dapatlah nak lepak dengan aman...grrrrrrr...rasa meja tempat kami makan tu macam nak terbaliklah...yang besar perangai macam ni yang kecik perangai macam tu...so how? tapi tak pe ibu suka sebab meriahlah sikit hidupkan....

Buah hati kami

Suka tengok tempat bakar roti n tempat kukus2 tu berasap-asap

Saya punya kongsi ngan Danish , kuew teow sup with steamed chicken kot namanya. Roti bakar susu tu wajib order kalu ke PappaRich ni. Sedapssss...

Nasi Ayam ni asben saya punya. Dia memang suka nasi ayam disini. Nasi dia memang sedap, memang cukup rasalah. (Saya teringat ayat2 Qi dalam JJCM tu, dia asik pakai ayat cukup rasa tu)

Air kami. Yang ada ice cream tu haruslah Danish punya n air suam air saya. Nak jaga badan konon....hahahahhaa

Itu saje.

Terima Kasih Kerana Sudi Membaca. Ketemu lagi BYE. TQ

17 comments:

rasp said...

i lum pernah try lagik kat papparich nie sis...
shud try lah one day...
wah jaga badan...mesti dah selim melim nie...

bonda dadif aka akish said...

jage badan???

ehehehhe...sile bardiet....camno nak diet hanim..kalo dok asikkkkla makan..

ekekekekek

☆ lieya latif ☆ said...

LIEYA PENAH mkn sekali jek hanim......erm lepas ni leh try laa...nak try menu2 hanim order ni...lagi2 nasi ayam tu....mmg menggiurkan....

betul tu hanim....budak2 ni laa pengecoh suasana, budak2 ni jugak la penyeri suasana kan heheehehe...lieya ni kat umah ari2 tak sah tak jadi tarzan heheheheh

Queen said...

tak penah lagi try kat papairch..skang ni lebih selesa dabao makna kat rumah..bancuh air sendirik..hekhekhek..senang..lepas makan terus boleh landing depan tv..ngeeee..camne tak gomok

wahida said...

yg ada eskem tu air apa dear...nampak sedap la...boleh try nnt..

atty's said...

kty sejak diet..lama dah tak gi paparich..kalo idak suka benor cendol..air red bean dia..roti bakar....huhuhuuhu..mee kari..wah byk ..sungguh sedap2 belaka kat paparich nie

✿ etiey erywan ✿©™ said...

suka roti stim nya

makdara TERdiva said...

lum penah cuba..selalu lalu depan jerrr :D

eis said...

dulu macam pernah makan egg tart paparich. ok gak.

onniesham said...

sy pernah mkn sekali je kt papparich ni. for me..sy kurang suka. mebi salah order food kot. sy mkn mee kari ngan bread toast dia. tp x shedappp. roti dia dah le tebal, keras plk tu. sy prefer old town lg. tp now sjk kecoh kata old town x halal, dah lama x jejak.

Cik Wanie Ghani said...

Last mkn kat PappaRich,
mkn kat Jln Sultan Ismail,
tue pun thn lps,
mknan diorg sedap2 belaka:)
likessss

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

sy pn lom try lg..
tp siyes best blake menu² yg awak order...
geram tgk budak Darissa..
bulat mata die, mau gigit aje.. ;p

Dearie Pearls said...

sejak akhir2 ni, terasa nak makan nasi ayam sokmo...
sedapnyeeeeeeeeeer nasi ayam.....

*glup! tertelan airliur lak..
heeeeeeeee

ieda said...

papa rich nie res dia ada masuk JJCM kan .. ermm harus sedap menu2 sana kan dik :)

darissaaaaaaaa kis kis sikit .. muahhhhhhhhhhhhhhhh

win@momyShaneQeisha said...

dua beradik yg sangat comei..
*nampak exclusive betul PappaRich
tu hanim.bestnya.:)

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

kat area umah eida pun dah ada paparich nie..leh la g kat situ jerk pas nie...

mummysyafie said...

kalau singgah sini nor suka milo tabur..harus order taw..