Status

TQ coz sudi menjengah blog ni..

Aktiviti blogwalking tergendala sikit...Aktiviti blogwalking akan saya jalankan secara habis-habisan bila weeken jer..tunggu kedatangan saya tau...thanx korang...


Wednesday, March 2, 2011

Novel

Wa...update guna hp sesaje sekarang ni kan..... Saya ada pinjam novel dari opismate sy. Dah lama tinggalkan hobi saya yang satu ni. Yelah, sejak dah tawen ni manalah sempat bc novel2 ni. Sedangkan paper pun bc headline je apatah lagi novelkan. Tapikan saya nak share, ada satu website ni khas untuk novel n cerpen online. Penulisan2u.com. Sape tau? Kat situlah saya cuci mata sejak opis blocked memblocked ni.hehehe. Ada certain website yg boleh buka n naasibbbb baik penulisan2u.com tu xkena blocked..tapi taulah kot nanti2 kena blocked plak kan.. K lah, nak sambung bc novel online eh! silap, nak sambung buat keje.byee~Sent via my lurvely nokia~

14 comments:

bonda dadif aka akish said...

kalo itu pon dia blocked..

mmg keras kejung la anim...

=)

mamyharraz said...

ow ada laman web utk bacaan novel ya..ok akk taked noted hee

wahida said...

dulu masa sebelum kawen mmg layan ngan novel2 ni..sekarang dah kawen, mmg x de masa...huhu...

Redbloodsnow said...

kalau zie tak leh nak baca novel trho on9. rosak kang mate nnti..hehe :P

Queen said...

oo..jimat2 kalau boleh baca online....

sebabnya kalau beli pun..belum tentu ada masa nak duk membaca...kalau nak baca kat opis nampak sangat kan..

at least nampak mcm mengadap pc..tp mata baca novel online..muahahhahhaha

Dee said...

hanim..dee pun ada byk novel yg x dibaca lagi..nasib baik ada website tu ye..kalo x sure kebosanan..

nieda said...

nieda pun dah lama tinggalkan hobi baca novel sejak ada anak ni..hehe

Cik Wanie Ghani said...

wanie pun ada novel nie,
best kan citer nie,

tetiba rindu plak nak baca novel,
hurm

✿ etiey erywan ✿ said...

teringin sangat nak baca novel.. tapi itulah asyik berhalangan saje

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

dah lama xbaca novel..huhuhuhu kesian kan...

IxoR@ said...

boleh share tutorial update guna hp?

hehehehe... cuba buat tak jadi la.

atty's said...

kty dulu pun suka baca novel online ..lor ni tak..sbb nak juling mata..hihihihi.baca buku je pinjam kat library

mummysyafie said...

nor pun dah lama tak baca novel..tak sempat..tapi minat tu ada lagi

makdara TERdiva said...

tak suka baca novel online sbb feel dia lain..

lebih suka baca sambil baring/golek2 pastu terus tertido..haha!