Status

TQ coz sudi menjengah blog ni..

Aktiviti blogwalking tergendala sikit...Aktiviti blogwalking akan saya jalankan secara habis-habisan bila weeken jer..tunggu kedatangan saya tau...thanx korang...


Thursday, March 10, 2011

Happy meal mc d

Saya br lepas belikan danish happy meal mcd. Saje jelah. Tahu tak mcd ada collectibles yang baru, cute sangat. Happy Meal saya beli satu je sebab darissa pun tak pandai makan lagi kan cume belikan darissa collectible je wpun dia xpndai main lagi.Dia tau masuk dalam mulut je.hehehehe. Itu je nak share. Percayalah, mkanan dlm happy meal tu akhirnya masuk dlm mulut ibu dia jgk. Tak nak membazir kekdahnya.bye... ~Sent via my lurvely nokia~

8 comments:

ieda said...

cayunk darissa .. aunty nak cikit !!! :)

Cik Wanie Ghani said...

bila tgk Mc D,
terbayang burgernya,
alahai,
teringin lah plak....

mummysyafie said...

nor pun baru beli tuk kids petang tadi. tengok toys yang baru ni macam comel je..tapi ntah camne boleh lupa bagi kat kids. sebabnya waktu sampai rmh nor dah sembunyikan siap2 toys tu..takut nanti diaorg tak makan sebab leka ngan toys je

Deqna said...

darissa leh makan chicken porridge jer...hehe

Queen said...

toys ape?..mcm best la pulak..hahhahha (walhal tak penah2 teringin..gedix sungguh)

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

amani xpandai lagi..heheheh so bonda dia jerk la yang makan...

✿ etiey erywan ✿ said...

hehhe.. nanti bila dah pandai.. mama jangan degil lagi. bak kata eysraf. hikhik

Redbloodsnow said...

zie teringin nk beli happy meal tu utk diri sendiri..aharkss :D