Status

TQ coz sudi menjengah blog ni..

Aktiviti blogwalking tergendala sikit...Aktiviti blogwalking akan saya jalankan secara habis-habisan bila weeken jer..tunggu kedatangan saya tau...thanx korang...


Thursday, March 10, 2011

Darissa sudah 11 bulan...

hari ni. Sekejap je dah 11 bulan. Bulan dpn dah setahun. Darissa ada demam sikit n batuk sikit tp rasenya tak teruk mgkin demam nk beralih bulan. Tengok petang nanti kalu tak elok juga ke kliniklah kita. Sebab update guna hp tak dapatlah nk tulis pjg2 pasal progress darissa. Nanti2 sy share yer. Semoga darissa terus membesar dengan sihat n bijak. Pic kat atas tu pic pagi tadi, muka ketat di pagi hari ~Sent via my lurvely nokia~

19 comments:

dhia fitriah said...

Happy 11 months old syg darissa yg comey!! wahh sekejap je kan nk beranjak ke angka 1 tahun.. semoga darissa sihat2 slalu..

NM02 said...

11 bulan dah.. mm.. sonok tgk anak membesar depan mata kan

bonda dadif aka akish said...

lagi 1 bulan...1 year!!!

yippie...nnti leh tulun mama kat dapo ya darisa..

=)

- Leena - said...

darissa yg semaken shomel..rambut je blom nk ader...wpon botak nmpk muka gegel..klu esha...rambut dh de pon org igt boboy lagi..mungkin kene tggu pjg sket..ehehe..

happy 11months old darissa...:)..moga darissa mmbesar bgai johan dan sentiasa dlm keadaan yg sehat walafiat..aminnn

ieda said...

dah besar dah darissa .. sekejap jer .. x lama lagi setahun .. :)

still cumei sama masa dia bb dulu .. semoga jadi anak yg didambakan oleh mummy dan daddy tau :) muahx3

mamyharraz said...

nak masuk setahun dah ya darissa :)

sekejap je masa berlalu kan..maknanya dah setahun lebih mamy follow citer hanim ;)sbb mula masuk blog ni hanim tgh pregnant :)

atty's said...

dah nak setahun dah ye..masam je muka darisa tu.

Mimy Hamid said...

KEJAP JE ANAK DARA DAH BESAR....BESTNYA

✿ etiey erywan ✿ said...

alahai copmelnya.. hehe lg sebulan dah setahun la yer

nieda said...

dah besar ada iras2 mcm muka abang dia, danish

r|nA @ ja|j|na said...

happy 11 month..
demam tu mmg adatlah budak² nak membesar..bak kate org² tue, demam nak pandai tu..

onniesham said...

rasa cam kejap je dah nk setahun kan. rasa cam baru je darissa cukur jambul.

onniesham said...

rasa cam kejap je dah nk setahun kan. rasa cam baru je darissa cukur jambul.

vagg© said...

happy birthmonth, syg. hehe.
mggu depan abg afi setahun :)

Dee said...

moga darissa cepat sembuh..demam beralih bulan kot..dah nak setahun dia ye..kejap je..

Cik Wanie Ghani said...

kjap je kan,
bulan dpn dah masuk sthn,
tomey tomey tomey:)

Deqna said...

wah bulan depan dah genap setahun.... Darissa sudah semakin besar.. marissa pulak bulan berikutnya pulak genap setahun.... what??? dah besar yer anak2 kita nie...hehehe

Baby Darissa membesar dengan sihat dan cerdik yer .. untie tgk Darissa untie ingat Marissa...:)

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

cute darissa....wah darissa dah nak besar la...jeles untie tengok..hehehhehe

Redbloodsnow said...

tak sangka kan, cpt nah masa berlalu. sedar x sedar, tinggal sebulan je lg darissa nk cecah setahun..hikss