Status

TQ coz sudi menjengah blog ni..

Aktiviti blogwalking tergendala sikit...Aktiviti blogwalking akan saya jalankan secara habis-habisan bila weeken jer..tunggu kedatangan saya tau...thanx korang...


Tuesday, March 1, 2011

Assaalamualaikum

Hai uolls. Rindunya ngan blog ni n rindu ngan blog kengkawan semua. Rasa lama dah tak bwalking. Sebenarnya sy baru baik dari muntah2 n cherry berry. Bkn ada isi yer, tp sebab keracunan makanan. Sejak akhir2 ni selalu plak kena muntah2 ni. Sebab dah tua kot, tulah perut ni sensetip sikit he he he.InsyaAllah malam ni nak aktip update blog n blogwalking balik.Tunggu tau! Take care uolls ~Sent via my lurvely nokia~

__________________________________________________
Do You Yahoo!?
Tired of spam? Yahoo! Mail has the best spam protection around
http://mail.yahoo.com

18 comments:

dhia fitriah said...

mcm2 sakit skrg kan.. saye pon demam + sesema + batuk + sakit tekak.. 1 pakej terus.. hmm lame akak x update.. windu dah kt blog akak.. hihi!!

RIEFDA UMI ABAH ATHIRAH said...

ina ekk pun sme munth n ceret jgkit ank dia.ank dia smpai msuk wad brape ri.sian dia n raisya

atty's said...

mcm musim lak kena cirit birit ni..
bykkan minum air masak tau ..takecare

Zakiyah Zainon said...

get well soon!
i pun baru baik cir-bir sebab tak cukup tido dan makan tak menentu masa baby abang demam

Cik Wanie Ghani said...

get well soon akak,
take care:)

~hugs~

Eri-chan said...

semoga sembuh. ye dan update blog bergambar...hehe

Deqna said...

get well soon & take care..

mamyharraz said...

semoga hanim cepat sembuh.

rindu dgn blog hanim juga..

Ummi Salsabila said...

get well soon :)

ieda said...

lor ye ke dikkk .. take care dear ..
makan ubat tau ..
skrg nie musim demam dan mcm2 lagi .. akak , hubby dan anak baru jer kena .. huhuhu

✿ etiey erywan ✿ said...

alalhai siannya... banyakkan rehat yer,. nanti ada masa singgahla

POSH76 said...

get well soon ya...

makdara TERdiva said...

MDT pun kena cherry berry ni seminggu..pergh! dia punya sakit macam perut kena pulas2..

semoga cepat sembuh! :D

PutRee SeJiNjaNg said...

tilla pun rindu gak yunk...:)

vagg© said...

tcare hanim ya,

Redbloodsnow said...

sgttak best kan bila tak dpt berblogging. if nk tggu blogging kat umah...ms sgt terhad kan kan :(

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

get well soon dalink...

IxoR@ said...

harap2... di kala ni, kesihatan dah pulih...

;)