Status

TQ coz sudi menjengah blog ni..

Aktiviti blogwalking tergendala sikit...Aktiviti blogwalking akan saya jalankan secara habis-habisan bila weeken jer..tunggu kedatangan saya tau...thanx korang...


Tuesday, March 15, 2011

1st time Darissa nak kete goyang-goyang

Kete goyang-goyang nie tiru dari ayat mama Marissa. Cute plak kalu pakai word kete goyang-goyang tu..hehhee

Sabtu kami p Giant pastu wajiblah kan kena paw oleh Danish. Try kan lah darissa kat kete goyang2 tu. Suka bebenor dia...Dia pun ikut sekali bergoyang n melompat2..Bila kita nak keluarkan dari kereta tu, marah...wah!!!..lepas ni giliran si tecik ni plak paw abah dia...

Naik ngan abang dia. Masukkanlah token n kete tu pun bergoyang2. Suka n senyum2 dia. Oh..darissa ni jarang dengar dia ketawa melainkan kene geletek. Dia lebuh suka senyum n sengih...

Eksyen tau tak nak dipegang. Saya risau. Standby lah tangan saya kat tepi tu..

Buat muka control cun sebab dapat pegang stereng...hehehe


Terus memandu kete goyang2 tu...

Itu sajer cite pasal Darissa n kete goyang-goyang...


Terima Kasih Kerana Sudi Membaca. Ketemu lagi BYE. TQ




24 comments:

dhia fitriah said...

amboi3 darissa bkn main lg die ye.. suke sgt dok atas kete goyang tu ye.. baik2 nanti jatuh syg.. darissa da besar da.. makin somel..

SyuQ said...

comelnya darissa...

nieda said...

berani darissa yer, humaira penakut tau

✿ etiey erywan ✿ said...

comelnya darissa. makin bulat

Zakiyah Zainon said...

hehehe..lepas ni pantang nampak mesti darissa nak :P

☆ lieya latif ☆ said...

ngeh ngeh ngeh...budak comey nie....kemain lagi gediks2 naik keter goyang2....siap laa hanim lepas ni kene standby syiling berkepok2 laa kalo jumpe bendealah nie.......

bile tgk rupe darissa dekat2 ni mmg saling tak tumpah iras abg danish die....same2 cute!!~

atty's said...

wah ..darissa dah makin bijak..

eis said...

alahai tomeinya muka control cun dia! hanim, sy kan selalu rasa nak naik sama kereta goyang2 tu tau sbb tengok anak2 seronokkk je :D

mamyharraz said...

kete goyang2 ni budak baya2 darissa memang suka

harraz sejak2 dah besar ni dah kurang suka..

bonda dadif aka akish said...

haiyokk..darisa pon dah naek kete goyang2...

ahahha..pasnih siap sedia ibu!!

=)

Dearie Pearls said...

comelnyer dorang....
nak cubet pipi darissa boleh?
hahahaha...

sangatlah comel..

NM02 said...

hei.. gambar ke tiga tu sooo cute okehhh

Dee said...

hanim..dia feeling2 driving tu..sbb tu dia suka..cute muka dia..

ieda said...

amboi2 darissa .. geram aunty tgk tauu :) ... ermmm pandai dah naik keter mainan nieee ...

wahida said...

bila nak bg pinjam dak dicha neh?

POSH76 said...

pandai drive dah dia...comei sgt

Azmiezas said...

wah..mesti Darissa suka kan?..lepas ni habis lah, pantang nampak jer kete ni mesti dia nak naik..(mcm abg hariez)..heheheh

PutRee SeJiNjaNg said...

makin hari makin comel lah rissa ni...geram tau...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

wah darissa naik keta goyang2 sorang2 xajak amani pun taw..bestnya tengok darissa naik keta goyang2..

IxoR@ said...

hahahahaha...

ingatkan darissa naik keta, pastu keta babah dia bawak goyang2...

sekali tu keta mainan... nti esok2 gi Mall, nampak je keta tu... mesti dia merengek nak naik lagi!

:D

Redbloodsnow said...

tgk rissa dlm keta tu. teringat lak kat zaman kecik² dulu. hikss

Mimy Hamid said...

kete goyang ni idaman kanak kanak..habis la mak bapak sediakan duit byk yer..

NeenaAnuar said...

alololooo... tomey nyer budak bam bammm nieee...

Deqna said...

alololo pandainya dia pegang stering kete tuh.. macam nak meracing dah... ni mesti ikut gaya ibu dia..hahaha