Status

TQ coz sudi menjengah blog ni..

Aktiviti blogwalking tergendala sikit...Aktiviti blogwalking akan saya jalankan secara habis-habisan bila weeken jer..tunggu kedatangan saya tau...thanx korang...


Tuesday, February 22, 2011

Terima Kasih PrincessRedBloodSnow

Terkejut campur terharu sebab blogger famous dari Sarawak telah memilih blog saya yang marhain ini dalam segmen REDDISH FOLLOWER PILIHAN. Setiap follower dia akan diberi kesempatan untuk tampil dalam blog dia dimana Zie akan buat satu entry khas untuk follower itu. (betul kan Zie, kalu salah ampun yer) Nak tengok sila KLIK SINI...Princess Red Bloodsnow ni atau Zie ni sangat mesra ngan reader dia tau..Walaupun dia popular tapi dia tetap balas kunjungan reader2 dia..Kalu tak caya cube try jengah blog dia n tinggalkan komen kat n3 dia..Sure dia akan membalasnya balik.

Kagum ngan dia sebab dia seorang blogger yang sangat tegar. Dalam satu hari tu ada lima atau enam entry dia buat. Sangat banyak idea orangnya..kagum kagum....


Ini header blog dia...Cantik kan...Zie memang peminat hitam n merah. Suka tengok header dia..Sangat mengancam..



Nilah entry di blog zie yang saya print screen kan..Minta maaflah kalu kecik sangat yer. Nak lebih terang KLIK SINI

Kepada ZIE, terima kasih yer sebab saya terpilih dalam segmen ZIE itu...semoga ZIE terus berjaya dalam bidang blogging ni n juga dalam apa bidang yangZIE ceburi..Semoga terus berjaya dalam apa jua yang ZIE lakukan okay...

Itu sajer. Terima kasih kerana sudi membaca blog saya yer...









13 comments:

☆ lieya latif ☆ said...

sonok kalo ade blogger hargai kite kan hanim....lagi2 plak blogger glamer.....hehehheeheh....

NM02 said...

wow!!!! tahniah le hanim.

mamyharraz said...

tumpang sonok baca entry hanim :)

atty's said...

kty pun suka gie blog zie..kiranya hari2 mesti jenguk walupun x sempat tinggalkan komen

nieda said...

bestnya ada org review

Redbloodsnow said...

Alololo..naik segan ler plak bace entry anim nih taw. Kembang kucup hidung pun ade gak...HAHAHA!

a'ah tol tu anim. Zie ade buat 2 segmen. means setiap followers blog zie akan entitle dlm di review 2 kali dlm seumur hidup..hahaha

segmen jam 8 pagi..utk follower pilihan. meanwhile segmen utk jam 8 mlm...yg tuh ikut turutan :D

thanx for these lovely entry yang. glad sesgt anim happy dgn my review :)

makdara TERdiva said...

wah! kencang la trafik pasni yer :)

congrats!

Queen said...

penah kak eynda menulis pasal nik...waaahh....harituh je sekaliorg view adelah 45k....gilela...pastu time tue jela...pastu dah takde..ahhahahhaa..

nampak sangat tempias kak eynda je..tp syukur kan kalau org pemes2 ni nak review blog kite..vangga...

PutRee SeJiNjaNg said...

tahniah yunk..

psstt yunk, i'll be in KL on 4 -7 feb..stay kat damansara...kenduri nanti kat putrajaya...ada masa nak jumpa hanim..boleh tak??

mummysyafie said...

zie ni nor dah jumpa banyak kali. mmg blogger tegar la sebab satu hari sampai 6 entry. org nya kecik comel je..tapi berjiwa besar..hihihi..

ieda said...

haa akak nak terjah lahh .. ramai2kan kawan2 kan :)

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

best2.....nak jugak..hehehehe

IxoR@ said...

Zie ni.... blogger tegar betul..

lama dah sy baca blog dia tp tak follow....

:)