Status

TQ coz sudi menjengah blog ni..

Aktiviti blogwalking tergendala sikit...Aktiviti blogwalking akan saya jalankan secara habis-habisan bila weeken jer..tunggu kedatangan saya tau...thanx korang...


Monday, February 21, 2011

Sesi photoshoot di Gombak

Pic-pic ni rasenya dalam bulan lepas. Time saya balik Gombak. Kebetulan abang nombor dua n family pun ada.

Mak saya plak masak mee kari. Memang pujaan kamilah mee ni..kuah jelah yang saya snap.

Disebabkan masa tu busu(saya) & pak cu (asben saya) dia kan baru beli camera, so layanlah dorang ni nak jadi macam America's Next Top Model ni.....hahahaa..tapi ni Gombak's Next Top Model..


Nilah anak abang saya. Dua-dua perempuan. Dah nama pun perempuan kan haruslah kejenya melaram...

Terselitlah anak bujang saya tu.


Abaikanlah background tu yer. Lokasi bilik nenek n atuk dorang...abis tunggang terbalik bilik neneknya....


Trylah aksi lompat melompat nie..Kalu saya yang melompat mau pecah tiles mak saya tu...hahahaha

Sepupu sepapat...

Itu sajer.

Terima Kasih Kerana Sudi Membaca. Ketemu lagi BYE. TQ




20 comments:

rasp said...

syiok ooo layan kids amik gambar...
kalo i yg lompat, gegar kl nie sis :D

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

cute.....ala napa xajak untie pepel skali lompat..ehhehe :P

☆ lieya latif ☆ said...

tgk kuah jek pun dah terliur hanim oiiiiiiiiiiiiiiiiii.....mmg terbaik laaa hihihi...lum tgk lagi dah siap2 ngan mee ngan bahan2nye...mau nangis aku ni hahhaahah....

wah cantik2 gambar...betul tu hanim, mase lieya dulu, baru2 beli kamera dslr, mmg kemaruk amik gambar lompat2 hahahaah...anak2 jadi mangsenye...kang kalo aku lompat kang runtuh laak bangunan umah kang hahahahaha

Queen said...

budak kalau sporting syiok amik gambor

Redbloodsnow said...

hahaha..1st pic dorg dua tuh sgt tak menahan weh anim. muke dia tgkkk muka diaaa..hahahaha :D

eis said...

hebat gaya GNTM :D

atty's said...

sedapnya mee kari..kty pun baru2 nie ada buat mee kari..

ensemnya abangdanial

bonda dadif aka akish said...

ahahah...

melayan anak2 sedare kekadang pon bole menghepikan...

=)

POSH76 said...

aduii tak tahan tengok mee kari tu....ada style nak jadi model ni hehe

nieda said...

bestnya kuah mee kari tu..

comelnya sepu sepapat danish

mamyharraz said...

huhuu kuahh saja pun dah terliurrr belum lg ada lengkap mee semua bagai..

bestnya ber fotoshoot :D

Zaza said...

nelan air liur tgk kuah mee kari tu

win@momyShaneQeisha said...

comel2 mrka.suka danish & darissa ramai geng2.
*sedapnya rupa mee kari.air tangan ibu mmg idaman kita selalu.

mummysyafie said...

best nye bleh spend masa ngan family. dapat makan mee kari plak tu

Eri-chan said...

kamera baru..gambar cantik..pasni gambar blog mesti lawa2..

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

sonot abg danish jupe sepupu sepapat yer..enjoy jer tgk!
si Darissa tu mmg cute la last picca tu.. manis je, ngan mata die yg bulat tu..
eh, ai terlepas entry ke.. kamera baru???? sound good!!!!.. =D

✿etiey erywan✿ said...

wah mneyentuh perasaan tegok pic dlam periuk tuh.. harus sedap kan...

PutRee SeJiNjaNg said...

wah bila masa jadi photograher ni yunk?? hehheh

onniesham said...

perghhh terliur nya tgk kuah mee kari mak awak tu. sedapnyaaaaa... meleleh air liur tgk nih. terus mengidam mee kari...huwahhhhh
sy peminat mee kari tau. tp kt kedai susah nk jmpa yg kena ngan tekak. mak masak gak yg paling sdp.

IxoR@ said...

Dah lama sy ngidam shoot lompat.. tp blom berjaya...

apa tah rupanya... hehehehe....