Status

TQ coz sudi menjengah blog ni..

Aktiviti blogwalking tergendala sikit...Aktiviti blogwalking akan saya jalankan secara habis-habisan bila weeken jer..tunggu kedatangan saya tau...thanx korang...


Wednesday, February 23, 2011

Hati tak keruan

Sejak blog dah kena blocked ni rasa tak keruan je ati. Tak best. Macam tak lengkap je hidup saya. Cewah..Bukanlah selama ni keje sy dok ngadap blog je. Adalah masa2nya. Orang kata sambil mnyelam minum air. Hehehe.Malam tadi ada beberapa blog je yg sempat sy tinggalkan jejak. Line maxis macam siput je. Lagi satu saya boleh online kul 10 pm keatas je. Time tulah line skjp ok n tak ok. Mgkin kena tukar ke unifi..heee. Rasa tak bestlah kan bila korang singgah blog sy,tapi saya tak balas pun balik. Bawak broadband pegi opis pun tak leh bukak jugak. So, how? Apa2 pun saya akan cube balas kunjungan korang tapi lambat siketlah yer. Hidup blogging!! Tetiba... ~Sent via my lurvely nokia~

19 comments:

cik puan akish said...

huh...anim....dapat ku resekan ape yg anim rese...

mmg sgt tak besh kan..

takpe2..slow2 ber"bw"...

rasp said...

faham faham...
mmg rasa tak lengkap kalo tak jengah blog kan...
sabar sabar...

nieda said...

faham..takpelah muza.

Queen said...

xpe..boleh buat komen berjemaah macam bitt.... =)

nik paham.. =)

mamyharraz said...

kalau akk pun tak best..

takpelah harap semua ni kejap je kann

fiza said...

Salam kenal,

Memang tak keruan klo blog kena blocked. Kat office saya pon FB & ym kena blocked, just lunch hour & after office hour jer on.

Biasalah kan, kekadang BZ buat keja, kena ada selingan kan...hehehe...

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

sama lol kite.. tak keruan takleh ngadap blog sari.. :p
heheheh, pepon.. semoga sumenyer dpt diatasi..
ppsssttt laling, still tak reti nk apdet blog tru henpon.. ye la, dh daftar yg xxx.xxx@blogger.com tu..
tp time nk letak gambo camno ekkk? hishhh, tak gheti la kali ni.. :P

PTK said...

akk sgt memahami sbb kita sama.. huhuhuh.... tapi akk nyer kes di block oleh anak2 huhuhuhuhu... mmg tak sempt nk hapdet.... mlm2 jer tinggalkn jejak ke 2-3 blog.....

yerlo tenet kt umah akk lg slow gilerrr.... tingin nk ke uni5.. tapi sgttt mahall huwaaaaaaaaaa

makdara TERdiva said...

dont wori..biar lambat asal dapat..eh!

✿etiey erywan✿ said...

heh... blog pun ken block erk? tak pe lah siput pun menjadi jugak ;P biar lambat asal selamat

NM02 said...

ala... tak beshnyeee....

Redbloodsnow said...

cian anim. tp klo zie pun..surenya zie akan rasa gtue gak...huhu

atty's said...

takpe anim..kty paham..

tp bagi kty streamyx juga yg terbaik..lajusss

Azmiezas said...

biasa la tu, bos x nak kita curi tulang..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

memang tension kan...kena blocked semua...huhuh xpa la..nanti ada kesempatan sambung BW k...

ieda said...

x per lah dikk
nak buat mcm mana .. janji ada jugak BW di rumah kan .. :)

Deqna said...

takpelah hanim blogging malam2 je lah jawabnya yer...hehe

PutRee SeJiNjaNg said...

alo..lo..lo sian kat hanim...berokband tilla pun slow cam ciput...time ofis hour je tilla dapat BW..if balik umah mmg tak leh nak BW...

IxoR@ said...

hanim... ajar la sy macamane nk update belog via hp...

buat la simple tutorial klu ada masa yea...

;)

macih!