Status

TQ coz sudi menjengah blog ni..

Aktiviti blogwalking tergendala sikit...Aktiviti blogwalking akan saya jalankan secara habis-habisan bila weeken jer..tunggu kedatangan saya tau...thanx korang...


Wednesday, February 9, 2011

Part 2 - Jalan-jalan n bergambar

Hari Khamis selepas brekpes tu dalam kul 2.00 gitu ke Pekan Kuale lah kami. Saje nk berpicnic n amik2 gambor..layan pic yer.

Tapau KFC, makanlah kami beramai-ramai...picnic plak tepi Sg Perak tu...lagi layanlah makan...

Makanlah kome....

Bila tengok pic2 semua ni, rindu plak kat kampung...happening sgt n penuh ngan ketawa...

Lepas perut kenyang suka hati, bergambaran lah kitee.....

Asben saya ngan maknya
Saya yang paling selambak kat situ....hehehehe
Kami sekeluarga...awatlah pic jauh bebenor.

Mak ngan anak n menantu perempuannya.

Danish n sepupu sepapat

Lepas dah puas bergambar kat Sg Perak tu, singgah muzium. Tak dapat masuk muzium pun sebab muzium di tutup waktu cuti/public holidays. Tau tak, semenjak 6 tahun saya dah kawin ni tak pernah pun saya dapat masuk dalam muzium ni..ate balik kampung pun bila waktu cuti jer kan..

Family saya. Saya ngan asben macam nombor 10 kan? Asben saya nombor '1' saya nombor '0'..heehehhehe

Last pic....rindunya kat kampung...

Itu sajer...lepas ni adaaaaaa lagi cerita di kampung...:)

Terima Kasih Kerana Sudi Membaca. Ketemu lagi BYE. TQ




16 comments:

☆ lieya latif ☆ said...

wah ....meriah2...sonok piknik ramai2 camni hanim...budak2 hepi...kite pun enjoy...

puas lieya tgk pic hanim...gambar dah cantik2.....syok melayan gambar 2heheheeheheh.......

rasp said...

bestnya piknik gitu...
semua bergumbira....
cantik ek muzium tu sis...
sayang tak leh masuk ek...

makdara TERdiva said...

huhu! MDT tak pernah lagi sampai ke kuale kangsor tu..tsk!

wahida said...

bestnye picnic reramai..makan KFC lagi...
cantiknya muzium di raja tu kan? teringin lak nak ke sana...

nieda said...

meriah muza..seronok sesekali balik kan..jumpa sedara mara. ate balik perok, kome kena cakap perok le

mamyharraz said...

akk yg tgk pic2 ni pun dpt bygkan hepinya hanim & family masa kt kpg..

akk ni pun namanya org perak tp apa yg ada kt sana tak pernah jln2..heee yelah balik kpg dok je terperuk kt rmh..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

bestkan bila balik kampung..dapat piknik ramai2 cam nie..memang hapie sangat...

Dee said...

seronok betul piknik kt sebelah sg perak..nak2 ramai2 gitu..

cik puan akish said...

piknik berjemaah!!!
kat tempat tuh lak tuh...

mmg heaven!!!

Deqna said...

wah meriahnya... makan kehepsi lagi.. haruslah budak2 enjoy giler.. eh mak budak pun enjoy gak....

onniesham said...

sonoknya picnic bentang2 tikar mcm nih. sy suker. time ni kan mmg selera je makan. smbil mkn pas2 sembang2 gelak2.. fuhhh syokkk hahaha

ieda said...

adehh picnin pulak .. lagi x menahan ekekekke manalah kita nie x berselera kan kalau akak punn diet ke lauttt lahhh huhuhuh

Azmiezas said...

syoknya piknik tepi sg perakk...

Azmiezas said...
This comment has been removed by the author.
Azmiezas said...
This comment has been removed by the author.
Redbloodsnow said...

sonok gler piknik reramai cam gnie. jeles :P