Status

TQ coz sudi menjengah blog ni..

Aktiviti blogwalking tergendala sikit...Aktiviti blogwalking akan saya jalankan secara habis-habisan bila weeken jer..tunggu kedatangan saya tau...thanx korang...


Sunday, February 20, 2011

Contest Si Manja Mandi

Contest di tag oleh deqna..dan contets ini dianjurkan oleh Ibu Balqis. Disebabkan gambar yang berkaitan ada, saya pun joinlah contest nie..
Klik pic di atas atau banner di side bar saya untuk join contest nie.

Syarat2 nye..

1. Mesti jadi Follower
2. Tulis satu entry pasal contest nie , dan letakkan gambar banner kat atas tuh dalam entry dan side bar. ( link kan yerr )

3. Gambar mesti la,gamba baby anda mandi(tak kira lah mandi sungai ke,laut ke,kat mana2 lah,asal kan mandi yee..
4. Umur baby anda mesti lah 3thn ke bawah.klu tak de gamba baby anda mandi,anak saudara ke,anak angkat ke,adik ke, pon boleh juga.. tapi kena minta izin pd ibu mereka dlu yee..
5. Tag 2 orang kawan. (jgn lupa inform diorang k)

6. Tinggalkan link entry anda di komen.
7.Hadiah diberikan kepada 2 pemenang.

Sila nyatakan Nama baby,lokasi baby mandi,tarikh lahir baby...oky itu saje.... ;-)

Gambar yang dipertaruhkan..

Nama Baby: Nur Mia Darissa Bt Faizal
Umur: 10 bulan

Lokasi : Sunway Lagoon


Saya nak tag:
Farasela
Diana

Gud Luck semua

Terima Kasih Kerana Sudi Membaca. Ketemu lagi BYE. TQ




6 comments:

Azmiezas said...

Gud Luck Darissa..nanti kalau menang belanja auntie taww!!..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

gud luck darissa..u so cute lalink...

✿etiey erywan✿ said...

god luck darissa.. nak join jugak .. hmmm

DJ BAKERY said...

adoiiii..muza, mana nak cr gambor diaorg mandi ni..jenuh la balik ni tangkap gambor kat bilik air..hahahhahaha

Redbloodsnow said...

gud luck! :)

win@momyShaneQeisha said...

gud luck darissa comel..