Status

TQ coz sudi menjengah blog ni..

Aktiviti blogwalking tergendala sikit...Aktiviti blogwalking akan saya jalankan secara habis-habisan bila weeken jer..tunggu kedatangan saya tau...thanx korang...


Sunday, February 27, 2011

Contest Si Kecil & Bunga

Contest ini saya telah di tag oleh Bonda Amani. Dan contest ini dianjurkan oleh Deqna, Mama Marissa. Nak join KLIK SINI.
Banner contest nie. Comelkan?
    Syarat2 yang telah ditetapkan oleh pihak penganjur:
    1. Nak follow ker tak nak follow ker tak kisah. Sbb contest ini bukan bertujuan utk meramaikan follower. Contest ini just for fun.
    2. Wat satu entry pasal contest ini. Senang ajer. Copy paste jer pun entry nie.
    3. Mesti ada gambar si kecil dengan bunga. Ini adalah syarat utama. Tak kisah lah bunga betul ke bunga tiruan ker, asalkan bunga.
    4. Si kecil mestilah berumur tidak lebih daripada satu tahun. Sbb hadiah tu sesuai hingga umur 1 tahun. Setahun lebih sikit takpe kot.
    5. Letakkan nama penuh si kecil di bawah gambar beserta tarikh lahirnya.
    6. Lupa nak cakap si kecil mestilah seorang gigirl. Yelah gigirl barulah sesuai ngan bunga2 kan. Padahal sbb hadiah yg ditawarkan adalah utk gigirl.
    7. Tag 2 org kawan dan jgn lupa gitau kat mereka yg mereka telah ditag.
    8. Tarikh tutup penyertaan ialah 28 Februari 2011. Memang sengaja tak nak buat lama2. Supaya korang wat contest ni cpt2.
    9. Jangan lupa tinggalkan link entry korang kat ruangan komen di bawah ini. Kalau tidak mana aku nak tau yg korang join kan.
Mudah je kan syarat2 dia. Gambar yang dipertaruhkan ialah:


Nama : Nur Mia Darissa Bt Faizal
Tarikh Lahir : 10 April 2010

Nak tag :
Ayu Ibu Setot n Ara
Yan Ibu Dhia

Itu sajer. Gud Luck semua

Terima Kasih Kerana Sudi Membaca. Ketemu lagi BYE. TQ

13 comments:

Sidratul Muntaha said...

haa?!
ala..
ade ler pak..
huhuh
takde la gmbo ..
tpi nnti akun try ler amik.
muahahhaa
mana nak cari bunga nih..
bunga ooo bunga
hanim weih..
darissa tua smeinggu jer dari ara...
huhhh..
ara 17hb april 2010
huhuuh...

NeenaAnuar said...

alololo.. tomei2.. good luck Darissa... ;)

Lieyan Chantek said...

Blog Walking kat sini..

Terasa mcm nak join juga contest nie, tapi masa seperti tidak mengizinkan pula..

sedey nyer..

Lieyan Chantek said...

Blog Walking kat sini..

Terasa mcm nak join juga contest nie, tapi masa seperti tidak mengizinkan pula..

sedey nyer..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

gud luck darissa....tomey...nak kasi untie ke bunga tue...

etieybie said...

good lucjk ariss. alahai comelnya

RIEFDA UMI ABAH ATHIRAH said...

ala comeynye.ida xle nk msuk cntestni coz arwah da xde.p darissa da wakil kire same latu.good luck syg.

Deqna said...

thanks for joining hanim:). Penyertaan darissa telah diterima... gud luck to darissa :)

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

Darissa cute!!!!
cantik...
btw, gud luck Hanim.. =)

Cik Wanie Ghani said...

sgt comel baby itew,
geram rasanya,
huhuhuhu....

makdara TERdiva said...

alololo comeynye..gud luck dicha & hanim :)

PutRee SeJiNjaNg said...

alo..lo..lo... comel nya rissa..
gud luck ekkk rissa cayunk...muuuahhh salam cium dari aunty..hehehhe

IxoR@ said...

cantik gambar darissa tu....

good luck darissa!