Status

TQ coz sudi menjengah blog ni..

Aktiviti blogwalking tergendala sikit...Aktiviti blogwalking akan saya jalankan secara habis-habisan bila weeken jer..tunggu kedatangan saya tau...thanx korang...


Friday, February 11, 2011

Big Brother lagi

Hari Ahad masa cuti CNY tu saya masih pening lagi..makan ubat je dia reda bila ubat tu dah kebah datang balik sakit kepala...tapi bukanlah saya berisi yer puan-puan semua. Walaupun kat kampung dah pegi klinik bila balik Sg Buloh ni pegilah lagi klinik. Risaulah kan kot2 darah tinggi ke apa. Doc ckap migrain plak...macam tu rasa migrain yer..Janganlah datang lagi sakit kepala macam tu lagi....

Lepas pegi klinik pegilah makan. Hari tu pegi Big Brother waktu malam kali ni pegi waktu siang plak. See, sakit-sakit pun makan tetap lalu...haahhahaa


Dimulakan dengan budak kecik nie..

Orderlah mushroom sup untuk Darissa. Sekali datang mushroom soup buatan sendiri. Saya ingatkan macam kat pizza hut tu punya.Yang ni betul2 rasa cendawan. Tapi tetap sedaplah. Takdelah saya suap byk sangat kat Darissa sebab takut dia angin. Cendawan boleh membuatkan perut kita angin yer..

Ni ibu dia plak..Muka tak boleh blah dengan rambut keras kejung nya...heeee..muka orang pening, maafkanlah yer..

Fresh oren n air apple, danish n abah dia punya..saya minum sikit2 jer..Ada bekal air suam...heeeee

Ni pizza big brother..sedap giler...gebu n banyak cheese...cube tau kalu korang makan kat Big Brother..Danish lah sibuk nak pizza, so kasi orderlah... makan ngan Danish pizza ni..tapi tak abis, bawak baliklah pizza tu..

Ni asben saya punya. Chicken Char Boiled namanya..

Ni Jely Ice Cream Danish punya. Sibuk nak ice cream...last-last tak abis..

Last, pic Danish..

Big brother ni terletak di Kota Damansara yer..Dekatlah jugak ngan Ice Room n Sekinchan Ikan Bakar. Kalu nak tau alamat n map ke sana KLIK SINI


Terima Kasih Kerana Sudi Membaca. Ketemu lagi BYE. TQ

16 comments:

☆ lieya latif ☆ said...

keh keh keh ...takut hanim org ingat berisi lagi yeak hihihihi...biase la tu hanim, ade mase badan kite ni tak sihat.....kene rehat2 tu.....

adoi terliur tgk foods tu sume ...lagi2 sekerim tuhh......sungguh tempting....

darissa comey laa sengih gitu...baru nampak gigi die tu.....cute!

cik puan akish said...

sesi mamam agi...

wahhh nmpak setap sehhhh!!

yg penting time sakit lalu makan...kalo tak lalu...adoiii itu yg susah..

=)

Deqna said...

nampak pizza tu memang lazat..suka cheese byk2...

mamyharraz said...

dah berkali2 hanim & family dtg sini mesti bestkann ni yg buat akk teringin nak pegi situ..

pizza tuuu yummyyyy

pic semua lawa2

atty's said...

sedap2 nampak semua makanan tu
darissa dah sihat ke lom ?

Jom baca: Senyum Lebar

✿ etiey ✿ said...

dulu2 sya pengidap migraion tegar. memang sakit yg amt.. bila muntah baru ok. hahah kalo berisi pun apa kurang, rejeki.. heheh

norhaizan said...

adeh..tingin nk mkn pizza la lunch ni slps tgk update kak hanim ni..

akak..nor nak mintak address akak..nnti kasi kat blog nor eh..berserta nama penuh..tenkiu yer akak.. (^_^)

Redbloodsnow said...

gulpppppp gulpppp zie baco entry nih..uuuwaaa!

eis said...

serius lapar tengok makanan. cheese..cheese..!

makdara TERdiva said...

lalu jer tp x singgah sbb tengok ramai cina jer yg kat dlm tu..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

pizza tue memang nampak sangat sedap.huhuhu xpenah lagi pegi big brother nie...

nieda said...

Muza rajin juga jln2 kt KD yer...sedapnya food. nanti nk ajak husband try pizza kt situ

ieda said...

adoii chicken char tuu cam sedap jer .. huuhuh eii lapoor lah dikk huhuh

IxoR@ said...

pizza tu nampak gebu la...

lama dah sy tak pi big brother... so bila baca entri ni, hanim wat sy nak gi big brother juge..

tgu besday sy nanti la.. ehem...

Eri-chan said...

nampak sedap and darissa makin comelll

Redbloodsnow said...

eeee sedapnyerrrr menu uolssssssssssssssssssssssssssssss