Status

TQ coz sudi menjengah blog ni..

Aktiviti blogwalking tergendala sikit...Aktiviti blogwalking akan saya jalankan secara habis-habisan bila weeken jer..tunggu kedatangan saya tau...thanx korang...


Tuesday, February 1, 2011

Akhirnya matahri pun memunculkan dirinya

Kepada baju-baju silalah keringkan diri anda yer.

Setelah 3 hari asyik hujan n mendung, akhirnya hari ni ada matahari sikit. Alhamdulillah...Baju2 memang tak kering lagi. Baik yang basuh mesin atau yang basuh tangan. Nak2 baju Darissa tu memang basuh tangan. Kasut sekolah Danish pun tak kering. Dua-dua pasang abah dia basuh hari Sabtu hari tu. Pakai selipar je pegi sekolah. Nasiblah masih tadika kalu dah sekolah rendah kena jugak beli baru kasut tu. Mintak2 baju-baju tu smua kering sebelum kami balik kampung di Kuala Kangsar hari Rabu petang.

Pada yang berkerja di Wilayah selamat bercuti uolls...pada yang bekerja macam saya ni, selamat bekerja uolls..


Pssttt..n3 ini wujud sebab thumdrive tinggal kat umah. Tak dapat nak update cerita yang sepatutnya. Nak update siap2 kat umah memang tak sempatlah dengan line broadband yang semput2 tu...grrrrrr...

Terima Kasih Kerana Sudi Membaca. Ketemu lagi BYE. TQ




15 comments:

mummysyafie said...

salam hanim..tadi ada gak nampak cahaya matahari. tapi ni mendung balik. camne baju and kasut sekolah budak2 nak kering nie..

Queen said...

meh kite pakat2 susun belakang peti ais...hehehhehe

- Leena - said...

ye sy pon sgt suka..

Redbloodsnow said...

TP KAT CNIE LOM LG MUNCUL² YANG. TERPASANG KERING SPENDEL GUNA KIPAS ANGIN...WAKAKAKAK. LARIKSSS :P

cik puan akish said...

kat jb lom muncul!!!!

walaupon ujan dah benti....

bilik kuh dah macam kotai..abes baju sidai kat tiang katil...

ngeee...=D

POSH76 said...

Hujan tu rahmat....legakan bila panas sikit

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

balik kedah last week..panas..tetiba balik kl semalam ujan..huhuhu perubahan cuaca..harap2 amani xdemam la..sebab esok pun plan nak balik kampung lagi..huhuhu...

PutRee SeJiNjaNg said...

kat saner pun hujan ekkk..samalah kat sini yunk...mendung je...

Deqna said...

hari ni cuaca bagus.. harap kering2 lah sumer baju2 yg disidai tuh...

lepas ni proses mellpat kain plak...adoi..

mekchu said...

yey... mintak2 kering lah langsir bilik hari ni... cemas oo tido tak de langsir.. hehehehe...

Eri-chan said...

sidai baju dlam rumah je sebab kalau sidai kat luar risau anjing geget..haha

win@momyShaneQeisha said...

kat area kami baru hari ni panas,after 3 days..cuaca hujan je.
ada anak kecik,bertimbun-timbun la baju yg tak kering bila musim hujan

ieda said...

kat sini ujan layie dikk huhuh
bilerlahh nak nampak matahari nieee :) aper2 pun syukur sbb ujan panas pemberian tuhan .. x leh ngeluh2 kann

NeenaAnuar said...

neena.. hujan ker panas ker.. still jemur baju dlm bilik.. pasang kipas laju2.. huhuhu...

IxoR@ said...

matahari tersenyum ceria....

boleh la sy basuh kereta tanpa perasaan serba salah...

:D