Status

TQ coz sudi menjengah blog ni..

Aktiviti blogwalking tergendala sikit...Aktiviti blogwalking akan saya jalankan secara habis-habisan bila weeken jer..tunggu kedatangan saya tau...thanx korang...


Friday, February 25, 2011

1st Give-Away by Deekuntum

Saya nak menjoinkan diri dalam Giveaway yang dibuat oleh Dee..rugi ooo tak join...Dapat FM dari London tu..


Syarat-syarat yang dikenakan oleh Dee ialah:
  1. Mesti menjadi follower blog saya. Siapa bukan follower, x layak menang okey..kejamnya.
  2. Mestilah warga Malaysia..patriotik sungguh dan mempunyai alamat tetap di Malaysia.
  3. Buat 1 entry mengenai GA ini ye...simple pun takpe, nak buat susah2 pun okey juga.
  4. Letakkan BANNER di sidebar blog anda dan backlink ke entry ni.
  5. TAG 2 rakan anda.
  6. Akhir sekali jangan lupa tinggalkan url 'contest' dan alamat emel di bahagian komen entry ini.
  7. Tarikh tutup 28hb Februari 2011 tepat jam 12 malam.
  8. Undian akan dibuat melalui random.org, cabutan pertama dpt hadiah no 1 dan seterusnya sehingga 3 pemenang dipilih.
  9. Keputusan adalah muktamad. Segala bantahan tidak akan dilayan.
Saya nak tag:
Farasela
Diana

KAlu nak join Giveaway Dee KLIK SINI. Segala syarat-syarat sudah dipatuhi..Kalu ada rezeki, FM tu saya yang punya le....:)

Terima Kasih Kerana Sudi Membaca. Ketemu lagi BYE. TQ

11 comments:

Dee said...

good luck sis! thx sudi join!

mamyharraz said...

wish your luck :)

nieda said...

gud luck...nieda pun join..hehe

mummysyafie said...

saya pun di tag..tak buat lagi la..

gud luck yer

Queen said...

nik xdapat join..sebab blog kak dee pun nik tak leh nak masuk....huhuuuuhuhuhu....kecuali ada orgnak tolong nik letakkan link GA..hehehhehe

Redbloodsnow said...

good luck dear! :)

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

gud luck dear!!!

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

gud luck hanim...

wahida said...

all the best bebeh!!

win@momyShaneQeisha said...

gud luck hanim.bestnya hadiah tu:)

dianahaznida said...

adoiii muza dear..next time ko tag aku, do inform aku kat sms gak..dah tau aku ni jenis menghapdate -DIANAJOE46- tu jaranglah yg amat..sorry ek, dh 2 contest ko tag , aku x buat..next time sms aku, senang aku tau..anyway, thanks coz sudi tag aku & good luck yek..