Status

TQ coz sudi menjengah blog ni..

Aktiviti blogwalking tergendala sikit...Aktiviti blogwalking akan saya jalankan secara habis-habisan bila weeken jer..tunggu kedatangan saya tau...thanx korang...


Friday, January 14, 2011

Yeay! Dapat monitor baru

Monitor kat opislah...

Semalam monitor saya yang bagak n besar mcm peti ais ni dah bertukar ke arah yang lebih slimmmm...Ingat senang ke opis ni nak main tukar2 jer..Walaupun bukan baru punya tapi saya tak kisah janji ianya slim...heeeee. Tunggu tuan dia slim lambat sangat kannnnn.....

Nilah monitor yang macam peti ais tu....

Sekarang dah dapat LCD punya monitor...suka! suka!..Lepas ni baru lebih lebih semangat nak buat keje. Takdelah meja tu semak sangat....Ok bos! jangan potong aaaaa itu bonus sebab saya ada monitor baru...eh! ada kene mengena ker?

Itu sajer.

Perbanyakkan lah rezeki kami n seluruh kawan-kawan saya Ya Allah!! Amiinnnnn

Terima Kasih Kerana Sudi Membaca. Ketemu lagi BYE. TQ






22 comments:

mamyharraz said...

permulaan yg baik utk tahun baru :)

nieda said...

berseri2 lah meja muza pasni..hehe

roq said...

hahaha....ok la monitor baru......cantik sikit gambar dier....x lah kabur memanjang....

anyway....akak dah kene tag....sila singgah blog saye...weeee~

Dee said...

kalo dpt monitor lcd mmg seronok kan buat keje..hehehe..

Deqna said...

Amin........ InsyaAllah

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

wah baru semangat nak hapdet lepas nie...hehehhee..insya-allah mudah2an..semoga rezeki kita semua di murahkan olehNYA..amin...

☆ lieya latif ☆ said...

wah...makin cun la w/station hanim skrang.....dpt monitor baru lagi ...auwww!!! bertambah2 semangat gitu nak buat keje kan hanim.....

cik puan akish said...

amin....mudah2an...

semangat..dan teros semangat ye..

=)

atty's said...

aminkan doa hanim

Ujang9897 said...

dari gemuk ke kurus..hehe

mr_mrs mikko said...

eeeii..
dh ada monitor baru!
xlaaa besaq kedabak lg atas meja tu kn..
hihi

ieda said...

waa comp baru .. musti laju .. hehehe insyaallah murah rezeki bos tuu leh tambah naik bonus lagi heheh

menci ! akak baru2 nie komp kena virus .. adehhh pening dan sakit ati .. x pasal2 kena format balik huhuhu

onniesham said...

baru la semangat sket nk buat keje kan...

wahida said...

awak, opis saya ni pun baru buat pertukaran pc besar2an...mmg best dpt pc baru...laju je tenet ni, dulu tu azab je nak tunggu dia loading...hehehe....

mummysyafie said...

wah..flat screen..best..

mekchu said...

terus partition jadi lapang... kalo dapat wide screen lagi malatop nak update blog.. uppssss....

Dearie Pearls said...

tersenyum senyum bila terbaca monitor cam peti ais..

hahaha.....

Eri-chan said...

cepatlah B ek....tapi A pun macam takde...

IxoR@ said...

kebanyakkan opis dah guna monitor cenggitu...

baru nampak canggihhh...

:)

rasp said...

lebih rajin buat keje & lebih rajin update blog ye hehehehehe..

PutRee SeJiNjaNg said...

wah ada monitor baru..lcd lagi tu..bgs2..pasni rajin2 buat keje ekk hanim..hehheh..

Mimy Hamid said...

skrang semua monitor opis dah tukar lcd kan..senang jimat kan ruang