Status

TQ coz sudi menjengah blog ni..

Aktiviti blogwalking tergendala sikit...Aktiviti blogwalking akan saya jalankan secara habis-habisan bila weeken jer..tunggu kedatangan saya tau...thanx korang...


Thursday, January 27, 2011

Terima kasih korang

Semalam..pada yang sudi baca n sudi komen mengenai terasa hati saya tu saya ucapkan terima kasih banyak2. Tak sangka kawan-kawan alam maya saya punya hati yang sangat baik, saya terharu. Ada bersama saya semasa saya dalam kesedihan. Saya sangat sangat menghargainya. Terima kasih banyak2. Sedikit sebanyak tapi memang banyaklah memberikan saya semangat n terus membuatkan saya ceria dengan kata2 nasihat, semangat, pesanan n banyak lagilah. Hari ni saya pergi kerja dengan satu semangat baru. Yang lepas tu biarlah berlalu. Terima kasih banyak2 korang...saya sangat sayangkan kawan-kawan semua.~ hugs~

Terimalah bear yang comel untuk semua kawan2 saya yang sangat baik hati n sweet....

Psst...minta maaf semalam aktiviti blogwalking tak dapat dijalankan dengan sempurna sebab semalam tuan blog terasa hati..InsyaAllah hari ni saya cube ok..TQ

Terima Kasih Kerana Sudi Membaca. Ketemu lagi BYE.




17 comments:

feerairish said...

sy nak bear tu leh x??

atty's said...

semoga hari in ilebih baik dr semlam ye..

wahida said...

ala,..biasa lah tu...kiteorg sumer ni pakar kaunseling...ekekek..yg penting u dah hepi sekarang...

[z@ck] said...

nak bear tu betul2 boleh? hehehe

Azmiezas said...

Hanim stress ke semlm..akak tak sempat baca cuma sempat nampak gambar jer..

apa2 pun be strong, ok!!..

mamyharraz said...

comelnya bear tu :)

HUG kuat2 utk hanim juga~

rasp said...

syukur u're feeling better today...
jaga diri baik2 k...
huggggsssss

☆ lieya latif ☆ said...

dah...dah...tak mo cedey2la tau hanim...ilang kecomelan hanim cedey2 ehehehehehe...

tenyum tikit ;-)

Dearie Pearls said...

then be happy k..
smile and cheers!

we love you..

smile!

Queen said...

nik ade bebear tu..hoyeah..hoyeah..hoyeah...hehhehehe

Deqna said...

hah baguslah cam nie :) dun sad2 yer

onniesham said...

be hepi ok. jgn sedih2 x bes.

eis said...

positif selalu.
hugs n kisses~

mekchu said...

untung ada ramai kawan walau pun secara maya..... ini lah kelebihan berblog kan kan...

lega bila hanim dah ok..

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

chills kakak!:D jangan fikir mslh tauu, yg penting happy with ur family:)

Dee said...

mcm ni bagus..jgn sedih lama2 tau..fikir positif je..

Mimy Hamid said...

sudah hepi kan...bagus..Alhamdulillah...dah dah lap air mata...malu darissa tgk