Status

TQ coz sudi menjengah blog ni..

Aktiviti blogwalking tergendala sikit...Aktiviti blogwalking akan saya jalankan secara habis-habisan bila weeken jer..tunggu kedatangan saya tau...thanx korang...


Monday, January 24, 2011

Syukur Alhamdulillah...Terima Kasih abang!!!

Alhamdulillah...saya dapat apa yang saya nak dah. Lepas ni 10 tahunlah saya tak minta apa2 dah dari suami saya. Boleh caya ker?hehehhee

Ke Low Yat lah semalam. Walaupun bukan amik model yang latest, bukan model yang canggih tapi amiklah yang sepadan ngan poket dia..heeeeee...Kami beli untuk kegunaan sendiri jer bukan nak buat bisnes pun.. Janji ado... Orang kata body yang biasa pun tak pe janji lens dia yang buat pic tu cantik...Saya ni ok jer bukan tau sangat bab2 camera ni.

Ada gaya tak? Tapi saya rasa saya akan gunakan camera hp sy ni sebab macam leceh je kan...(Bila takde, nak sangat...bila dah ada banyak plak komplen saya)..



Hasil dari Canon saya. Tanpa edit hanya resize kan ajer. Oklah...Apa2pun, syukur Alhamdulillah...

Terima Kasih Kerana Sudi Membaca. Ketemu lagi BYE. TQ




29 comments:

atty's said...

lepas ni blog hanim mesti gambar cantik2 tau ..!

Mimy Hamid said...

pasni blog penuh la gambar yang lawa lawa

mamyharraz said...

Alhamdulillah dah tercapai hanim nak dptkan kamera muncung..wahh meriahlah pic kt blog ni nnt... :))

☆ lieya latif ☆ said...

wah...lepasni makin mantap laa pic2 kat blog hanim...tahniah hanim.....makin comel laa si darissa nanti nie.....suke tgk pic2 yg hanim snap nie......

~zack~ said...

wah!!bestnye...pandai akk snap picuter...cantik2 kak...=)

Softtouch [Hanim] said...

lieya & z : Tu bukan saya yang snap, suami sy yg snap...

rasp said...

makin mantops le pics kat blog u sis...
bestnya...i loike!

rATu kEBaYA said...

salam..

semakin cantiklah ye gambar lepas ni..

POSH76 said...

wow bessnyer DSLR....mesti santek2 gambo hehe

cik puan akish said...

wahhh manyak syiok nih anim!!!

pasnih leh shoot gambo mereka2 yg shumill itu..

=)

wahida said...

congrate awak dah dpt yg diidamkan...sgt cantik okeh pic2 darissa tu..jgn x pakai, kalau saya yg dpt tu, abes semua pun saya nak amek gambar..kehkeh...

ieda said...

welcome to the club dik :)
wah2 ok lah tuu dikk .. bak kata adik tadi .. dari tak der kan :)

lepas nie sure pic cantik2 .. tapi tulah dikk , mcm akak nak kemana2 susah lah bawak besar gabak tuu hehehe .. skrg nie susah2 bawak sonny kesayangan akak tuu jer heheh

eis said...

woww..hanim dah dapat, sy plak masih mengidam. gulp!
*telan air liur..

Ciklinn said...

hoyerrrr..... dah dapat kamera muncung pjg2.. hheheheh pas ni baboomm kebabommm gmbr

Love You Miss You said...

wahhhhhh, Kin sgt menjealous nie wak!!!

Syukur Alhamdulillah :)

onniesham said...

tahniah..akhirnya trcapai gak apa yg diidamkan. kena rajin menembak la pasni. bru dpt skill trbaik nnti. pasni byk la pic anak2 awak yg comel2 kt dlm blog awak nih.

Dearie Pearls said...

fuh yoooooooooooooooo..
kamera DSLR tue...

nak jugaaaaaaaaaaaa...

Muslimah Kota Cinta said...

bestnyerrrrrrrrr....
kene menabung ni kalo nk kamera tu
hehehe

mummysyafie said...

taniah..dah ada DSLR sendiri. pas ni bleh amik pic lawa²

Deqna said...

wah kamera baru... harus pasni penuh dengan gambar2 yg cantik...

makin byk gambar darissa pasni kan...

Queen said...

kalau gi berjalan..boleh la bawak..takat nik gi shopping kompleks ke..makan2 ke..memang ampuuuunnnnn malas nak bawak kamera....hohohohohoho......

kamera...murah pun..kalau pandai angle...pandai setting..insyaAllah lawo2

win@momyShaneQeisha said...

give me 5 hanim.hehehe..sama la cam kita dua.:).cantik kan pic darissa tu.

NeenaAnuar said...

waaa... best2.. congratss dear... lepas nie leh lah snap2 banyak2 gambo... and tempek banyak2 kat blog yek... pasti semua gambar Hanim gorges lepas nie.... Happy klik klikk.... :D

p!nkerton said...

wahh best2! amik gambar byk2 tau lepas ni! :D

Redbloodsnow said...

EEE JELESSSS JELESSSS. ANIM DH REMBAT DSLR. JELESSSSS JELESSSS...HEHE. XPA² NNTI ZIE DH KAWEN, ZIE NK NGIYAU KAT DILLAH DSLR.

DILLAH DH JANJI AFTER KAWEN BARU DIA TUNAIKAN....KOMPOM ZIE TUNTUT KAU...HAHA :p

BTW, LAWA PIC SNAP GUNE NEW CAM TUH YANG. JELES. TITIK! :D

PutRee SeJiNjaNg said...

bah bestnye hanim dah de canon...jelesnye...

tila cuma ada holga je...nak canon gak!!!

makdara TERdiva said...

wah wah wah! kompom gambar semua cantik2 pas ni..espeseli gambar dicha dgn danish tu :D

[z@ck] said...

wah! dah ada DSLR! hehehe

nieda said...

cayalah...pasni pasti meletup gamar..