Status

TQ coz sudi menjengah blog ni..

Aktiviti blogwalking tergendala sikit...Aktiviti blogwalking akan saya jalankan secara habis-habisan bila weeken jer..tunggu kedatangan saya tau...thanx korang...


Thursday, January 13, 2011

Sudah boleh cash out...

Earning Nuffnang saya sudah boleh cashout..walaupun tak banyak tapi Syukur Alhamdulillah sebab nampaklah jgk hasilnya dari berblog..


Amountnya RM64.01...tapi taknak cashout lagi sebab nak tunggu dia ratus2 dulu..tapi bila agaknya nak ratus2 tu?. Janganlah plak ada yang cakap ini n3 riak..baru RM64.01 je pun..heehheheh

Oh!. BE yang terbaru untuk tahun 2011 pun ada. Alhamdulillah...TQ Nuffnang..

Apa2 pun saya nak ucapkan terima kasih kat Nuffnang sebab sudi bagi saya BE dan earnings tu...terima kasih jugak pada kawan-kawan semua yang sudi baca blog saya. Terima kasih banyak2...

Terima Kasih Kerana Sudi Membaca. Ketemu lagi BYE. TQ




27 comments:

Deqna said...

erm.. baguslah dah membuahkan hasil.. teruskan blogging ye hanim.. selain dapat ramai kawan dapat gak lah income kan...

mama tisya said...

cash out je ..otai2 ckp slalu cash out cpt dpt $$$ yg br:)

mamyharraz said...

wahhh bestnya..

haii akk nak jugak merasa cash out ni..bilalah agaknya ^^

Queen said...

nik tunggu jadi ratus2 yang banyak tak naik2....jadi nik rasanak cash kan je hujung bulan ni...ehehehhe

Dearie Pearls said...

wow...
meriahnya... ada rezeki...
boleh beli baju, makan2..
hehehe...

saya nyer nuff gitu2 jek..
mcm coklat chipsmore.
kejap ader, kejap xde..
heeeeee

tahniah!

Dearie Pearls said...

wow...
meriahnya... ada rezeki...
boleh beli baju, makan2..
hehehe...

saya nyer nuff gitu2 jek..
mcm coklat chipsmore.
kejap ader, kejap xde..
heeeeee

tahniah!

@}--niEra-- said...

bestnya,
nampak gak hasilnya

Ujang9897 said...

best2....

rasp said...

wahhhhh byk tu...blanja makan leh hahahahaha

norhaizan said...

wah..bestnyer dapat duit...rajen2 update lg eh kak hanim..mesti cepat naik be'ratus2..insyaAllah..

wahida said...

saya x pernah dpt BE..jeles tgk kwn2 ada BE...huhuhu..

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

TAKPE, PELAN2 KAYUH hANIM..
SKIT² LELAMA JD BUKIT & LEH CASHOUT.. :p
WAH, DE BE BARU THN BARU..
HUHHU, SY NYER TARAK LG TUK INI TAWOOON.. NK JUGAK.. NK JUGAKKKK.. ;-/

Zakiyah Zainon said...

hehehehe...hanim...saya punya pun lebih kurang awak jugak...
jadilah kan...sambil2 berblog ada jugak faedah yang dapat..kawan baru + duit jajan hehehehe

atty's said...

csah out je nim ..jangan tunggu lelama..jangan tunggu lama2.

cik puan akish said...

rejeki2..

haiii kite punye la juge cam kura2..

=)

Mimy Hamid said...

rezeki hanim...sapa nak bagi...i pun tetiap bulan amount tu jugak..ada je cash out...hehe hasil berblogging kannn rasa berbaloi

Farasela said...

bestnyer...faranyer x gerak2..x paham laks...salah letak ke?dah sethn x gerak2...hehehe...amount yg sama...x ramai klik ke?mmg le x ramai mask tp x gerak langsung cam x logik...fara sendiri biler msk, iklan nuffnang tu xde pon...dianyer thumbnail tu je ada...tul ke?

makdara TERdiva said...

wow!!! rezeki tahun baru tu.. :)

onniesham said...

sket2 lama2 jadi bukit. jgn cashout dlu..smpan lg baru sdp sket nk shopping.

mummysyafie said...

sama² hanim..

hihihi..rezeki dari nuffnang kan

riefda said...

cmne nk dptkn cashnufnang dr akaun?ida xphm a.ida dade logo n link nufnang pastu watpe

Eri-chan said...

weeeweeee..pergi makan sushi la hanim...best woooo

nieda said...

tahniah...hasil blogging nmpk gak hasilnya kan

ieda said...

waa tahniah dikk .. ok lah tuu kan .. ada jugak .. akak nie ciput layie .. :)

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

best kan.....berblog nie sebenarnya...dapat sideincome..xkisah la..skit ke banyak..yang penting..ada hasil...bleh buat beli baju anak selai dua kan..best sangat...

mekchu said...

pemerhatian mekchu la, kalo kita pernah cash out, nnti earning kita naik mendadak... tgh buat eksperimen kat diri sendiri baru2 ni.. kalo berhasil, nnti mekchu war2 kan..

PutRee SeJiNjaNg said...

wah banyak tu num..rezeki..mudah-mudahan bertambah ekkk.. :)