Status

TQ coz sudi menjengah blog ni..

Aktiviti blogwalking tergendala sikit...Aktiviti blogwalking akan saya jalankan secara habis-habisan bila weeken jer..tunggu kedatangan saya tau...thanx korang...


Monday, January 24, 2011

Sabtu kami

Hari Sabtu mak abah n nenek datang umah saya. Sabtu tu jugak suami saya ada annual dinner company dia. Isteri n anak2 tak boleh ikut. Mak abah nenek datang umah saya sebab nak leka kan Danish. Danish biasalah tak boleh kena tinggal. Lepas asben saya kuar , kami semua pun kuar. Tak pegi mana pun pegi The Store makan pizza...hehehehhe. Tempat paling dekat n senang.

Mak n nenek saya.

Atuk n Dicha. Budak yang tak boleh duk diam sekarang. Kalu tido barulah dia duk diam.

Danish, kesian kena tinggal. Abah dinner kat Kelab Golf kita dinner kat The Store makan pizza lagi kannnnnn....

Makanlah kita....

Ni sedap, Baked Chicken Meatball with cheese kot namanya...Makanan semua takde berlebih..bagus mak abah n nenek saya..dorang ok je makan pizza ni..Alah bukan selalu pun..Sekali sekala layan fast food...

Nasiblah asbeb saya agak bertuah malam tu. Lucky draw dapat kipas hehehehhee. Tapi dia nak LCD TV...Ok lah tu dapat kipas kan dari tak dapat apa2...

Ni kipasnya...

Asben saya jgk dapat 5th Years Service Award. Dalam sampul surat tu ada cek, dapatlah RM250. Alhamdulillah...

Itu sajer.

Terima Kasih Kerana Sudi Membaca. Ketemu lagi BYE. TQ




17 comments:

Dearie Pearls said...

Hi Hanim..
wah.. meriahnya makan bersama-sama.
nengok nenek Hanim, rindu lak kat nenek di kampung.

*lama dah tak makan pizza even seberang jalan tu ada jek pizza hut.

heeeeeeeee

tahniah dapat kipas.
mesti seronok.

~zack~ said...

bestnye kak dpt lucky draw kipas...siap dpt duit agi..murah rezeki akak...=)

mummysyafie said...

hanim still ada nenek yer? tetiba teringat ngan arwah nenek..sob..sob.

best bleh makan ramai² macam ni

mamyharraz said...

bestnya hanim...ada je aktiviti hujung minggu kann :))

atty's said...

sana sini kty tgk pizza..nie..tak leh jadi..nie.

Deqna said...

kat pizza the store tulah saya tertipu...hahahahaha

Cik Wanie said...

nyum nyum nyum,
pizza yer,
tapi wanie rindu nak mkn kat Domino's Pizza,
huhuhuhu....

alhamdullilah rezeki tue dpt cabutan bertuah:)

♥♥syahadah♥♥ said...

salam hanim..sihat?
lama tak jenguk blog..tp yg best hanim ada keluarga..mak ayah nenek masih sihat...
bahagia sungguh!!

win@momyShaneQeisha said...

bestnya masih ada nenek lagi.kiranya danish & darissa cicit dia ya.
*sedap pizza tu..i like.
*murah rezeki family hanim dapat lucky draw & cek lagi.tahniah..

NeenaAnuar said...

wahh... memang murah rezeki... alhamdulillahh... :)

rasp said...

akak kalo bawa mak akak makan kat pizza...
dia order ayam je le..
dia tak makan diary products spt susu, keju bagai...

wahhhh RM250 jeng jeng jeng leh shopping...tapi siapkah yg shopping :D

onniesham said...

sy pon suka baked cheese tu. tp sya selalu amik yg beef with carbonara sauce. sedap giler. x mkn pizza pon xpe kalo dah mkn tu.

murah rezki hubby awk dpt kipas. siap dpt duit lg ha. sapa nk bg kan.

☆ lieya latif ☆ said...

syoknyejalan2 mkn pizza hanim....seronok due badek tu dpt berkepit ngan atuk yeak heheheeheh

wah murah rezeki hanim...dpt kipas ngan duit lagi hah.....kire luck tu hanim...lieya ni kalo ade lucky draw mmg payah nak mengena...tarak ong lo!

Redbloodsnow said...

EEE TGK MAK NEK ANIM.. TROS TERINDU KAT MAK NEK ZIE KAT RUMAH PANJANG :( LAME X JUMPA DIA...

Mimy Hamid said...

leh jugak perent awak makan fast food...family kita tak sukee la...tahniah utk suami hanim..bertambah la kipas kat umah yer

- Leena - said...

shanggeh lah nenek muza..klu opah ina xder nye nk mkn pizza..hehe..tabik kat nenek..

ina pon dpt lucky draw baru..single bad sheet..tp knpe single ek..xperlah janji de juger rezkinye..hehe

PutRee SeJiNjaNg said...

waduh yunk..te2tiba teringin nak mam baked cheese meatball tu arr...hhuhuhu