Status

TQ coz sudi menjengah blog ni..

Aktiviti blogwalking tergendala sikit...Aktiviti blogwalking akan saya jalankan secara habis-habisan bila weeken jer..tunggu kedatangan saya tau...thanx korang...


Wednesday, January 26, 2011

KopiClub

Mintak maaflah turutan n3 agak tunggan terbalik sikit.

Lepas selesai urusan beli barang itu , asben sy dah lapar plak..Dia memang tetiba je lapar. Kenalah cari nasi. Kat Low Yat tak banyak pilihan kedai makannya. Nak ke Sg Wang leceh sebab hari ujan. Last2 kami makan di KopiClub. Ala2 kopitiam lah kedainya..

Dua2 air dia punya...Hambikkkkk....

Ni asben punya. Ada kari ikan n ayam pandan. Kari dia sedap pekat likat...

Danish ngan roti bakarnya..

Pic ni dah tunjukkan dalam n3 sebelum ni kan..Pic2 banyak di ambil pakai hp. Pic ni je guna muncung2 saya. Ohhhhhh Darissa ni sangat menguji kesabaran kami. Nak melasak jer. Geram ok ngan dia....grrrrrrrrrr

Ni saya punya. Chicken Chop. Tak sedap pung...

Itu sajer.

Terima Kasih Kerana Sudi Membaca. Ketemu lagi BYE. TQ




12 comments:

☆ lieya latif ☆ said...

danish kemain lain, 2 air die bolot heheeheh...same cam mija laa hanim, kalo sampai air lieya ngan hubby, die yg tukang rasmi dulu heheehehe....

tak sedap yeak hanim, tgk mcm sedap kan......darissa tu dah dpt akal tak mo dok atas kusi tu hanim tu yg die melasak sakan tu heheeheh

atty's said...

amboi danish sampai 2 ye air..mesti air sedap tu

- Leena - said...

muza...sama lah dgn si raisha..menguji kesabaran adalah ble time nk tdo mlm..ish2...time kte banyak kije nk wat..

klu kuar pon dh xmo dok diam..dokdlm stroller pon dh xmoooo...sudah simpan je stroller dlm kete..kuang2..

Queen said...

ayam pandaaann..lame dahtak makan...mesti sedaaappp

PutRee SeJiNjaNg said...

amboi danish tamak ekk sampai 2 gelas air..hehhe...comel sangat..

ieda said...

hahah darissa dah pandai melasak yer .. aaa jaga2 tunggu dia dah setahun nanti :))

ermm aah lah dikk nampak cc tuu cam x sedapp sbb x nampak ayam dia kan :)

✿etiey erywan✿ said...

cam sedasp jer! perut bekerkeroncong elok sgtlah melihat- lihat gambar serupa dengan itu tet... ;P

mummysyafie said...

oh..baru 2 minggu lepas gi lepak kat situ. tapi weols tak makan heavy pun. amik bekpes je..

~zack~ said...

comelnye darissa wat muka camtu...rase cam nk gigit2..=p

mamyharraz said...

amboi budak bujang tu...sampai dua air dia punya ya..si comel darissa buat mamy gewammmm jer.

wahida said...

la, awat x amek gambar ayam pandan dah dibukak balutan? pas tu snap dekat...confom bikin saya leleh...hehehe....

Mimy Hamid said...

pernah lalu kopiclub ni kat low yat sbb nk turun parking kan..tapi tak terlintas nak singgah..sbb tgk cam biasa je takramai orang