Status

TQ coz sudi menjengah blog ni..

Aktiviti blogwalking tergendala sikit...Aktiviti blogwalking akan saya jalankan secara habis-habisan bila weeken jer..tunggu kedatangan saya tau...thanx korang...


Friday, January 28, 2011

Kek n Fancy Cookies

Hari ni kan Danish celebrate birthday dia di Tadika. Tadi kami suami isteri masuk lambat sebab nak tengok Danish celebrate ngan kawan-kawan dia. Pic celebrate tadi nanti2 lah saya share yer. sebab nak kene edit and resize dulu.

Sebab kan nak buat birthday dia waktu pagi di Tadika, kek kenalah amik Khamis malam n simpan dalam fridge kat umah.

Tunjuk kotaklah jelah yer. Kasi suprise lah konon kat kawan2 semua hehehhehe.Ala....kek danish berunsurkan Ben 10 je pun...

Saya paling suka fancy cookies nie...suka sebab comel..sedap plak tu. Sy order dari ofismate, Kak Muza namanya. Boleh lah ke blog dia KLIK atau ke FB dia KLIK


Terima Kasih Kerana Sudi Membaca. Ketemu lagi BYE. TQ




14 comments:

atty's said...

memang cute cookies cake .tu ..

˙·٠•●♥ Cik Puan Mimi ♥●•٠·˙ said...

cantiknya fancy cookies tu.. rasa macam nak order gak la untuk besday emily nanti ..

btw happy birthday danish ..

mamyharraz said...

mesti danish suka..ada kek...fancu cookies..

nnt giliran akk pula buat semua ni utk kakal :)

☆ lieya latif ☆ said...

hanim, cantik laaa fancy cookies....kaler ful betul... lieya pun tahun ni sambut kat sekolah jek laa tuk mia mija sebab dah last sekolah kat situ sebelum masuk darjah satu kan......

tak sabar nak tgk gambar2 tu hanim...pakai kamera baru...sure cun meletops!

makdara TERdiva said...

bestnyeeee :D
nak jugak!

Zaza The Witch said...

Wa nak cket..nelan air liur dah ni

nieda said...

gambar mesti cantik..cepat update tau..fancy cookies tu dh lama suka. nak makan pun sayang sebab cute sgt

onniesham said...

cute la fancy cookies tu. kalo ada rezki buat besday alysya, leh la order kan.

msti cantik2 gambar kan coz pakai camera moncong2. hehehe

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

yummy.. kek SR lagikkk..
mintak tapau sket sine leh..
ekekek, feberet makcik choc. indulgence..

ieda said...

sedapnya nampak cokies tuu .. musti budak2 suke kan :)
aaa akak kalau SR nie duke macademia kissess ....

Dee said...

cute2lah cookies tu..nk tgk jugak rupa kek danish..

Dearie Pearls said...

happy birthday mr hencem...

tak sabar nk nengok picts nanti...
cepat2 update tau.
heeeeeeeeee

zati embong said...

aloh,cOmelnya cookies!hihi..Blogwalking sini.

IxoR@ said...

Skrg ni, kalau besday... nk beli kek je mesti ingat kek secret recipe...

hehehe...