Status

TQ coz sudi menjengah blog ni..

Aktiviti blogwalking tergendala sikit...Aktiviti blogwalking akan saya jalankan secara habis-habisan bila weeken jer..tunggu kedatangan saya tau...thanx korang...


Saturday, January 15, 2011

Kat opis pun dah mula rasa kehangatan CNY!!!

CNY tu Chinese New Year ...

Kat opis saya memang dah start lah deko2 CNY ni..ada mini tanglung gitu..berserilah opis ni bila ada warna merah yang cantik lagi ong itu....n harap-harap kami2 ni pun adalah ong jugak kan...Aminnnn... dalam kepala masing2 dah bunyi kaching kaching...taukan bunyi apa? $$$$$$$



Sana sini bergantungan.

Limau mandarin ni memang ada banyaaaaakkkkk stok kat opis ni..nanti lagi dekat CNY lagi berlambak. Saya tak berapa suka limau mandarin nie so memang tak pandanglah kan...heeee. Hamper2 pun dah start ada tapi tak snap plak sebab hamper tu kat receptionis, malu nak snap2..hari2 mesti intai ada berapa banyak hamper.hehehehe..Nanti mesti adalah brg2 dalam hamper tu diagihkan kat staff2...

Korang2 yang bos nya Chinese mesti macam ni jugak kan? CNY= $$$= cuti lama
Terima Kasih Kerana Sudi Membaca. Ketemu lagi BYE. TQ




15 comments:

roq said...

ohoh....semangatnye opis dier....huhu :P

ieda said...

waa dah rasa kehangatannya kan dikk .. kalau opis chinese biasanya mcm tulah .. tmpt akak x lah .. sbb majoriti melayu heheh .. tapi kat sek anak2 akak ... aduhhhh ari2 dah pasang dong dong cheeeyyy huhuhuh

Zakiyah Zainon said...

hanim tak suka limau mandarin??? pos mai sini hehehehe..saya ni hantu buah limau...eh semua buah sebenarnya :P

cik puan akish said...

wahhh veri da merrier la gtu...

kitepon tak berape suke limau tuh....so agak tak berape mau pandaang la...tp kalo org dh beri..amek saje la..

=D

Dearie Pearls said...

hi..
jan ni saya jadi penganggur so tak dapat nak merasai kemeriahan di opis tapi tpt keje baru saya tu majoriti chinese.
mungkin kemeriahan pun sama gak.
hehehe..

bestnyer kalau ader angpau...

*saya sangat suka limau mandarin.
hahaha. nak seket..

mamyharraz said...

ofis kita samalah hanim :)

besttnya CNY time nilah akk boleh soping sakan ^,^

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

wah.. kehangatan mulai terasa yewww..
kt sini takde pepe deco, maybe kureng kaum cina.. tp kat area kg cina, talong dh banyak digantung..
heehehhe, ai pun sama ngan mamyharraz... tunggu sale je time cny.. ahahaahah.. =D

Eri-chan said...

big bos indian tapi dia suka celebrate CNY meriah2. tiap2 tahun panggil group tarian naga.

SYANI said...

Opis saya pun selalu buat tarian naga walopun sorang je staf cina kat opis tu.. Tak paham aku!!

IxoR@ said...

limau tu sedap.... makan sejuk2...

jangan sakit tekak sudah!

:D

rasp said...

opis akak majoriti melayu so tak de merasa le kehangatan CNY :)
cuma nak sabar tunggu cuti CNY je hehehehe

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

suka CNY jugak...sebab dapat bonus..hehhehehe

PutRee SeJiNjaNg said...

samalah..kat ofis tila pun dah banyak tanglung huhuh...semangat nak cuti CNY ni..

Deqna said...

wah cptnya dah start deko ofis... meriah...

yg best dapat cuti yihaaa

Mimy Hamid said...

opis kita almost malay la...so takde tanglung bagai ni...