Status

TQ coz sudi menjengah blog ni..

Aktiviti blogwalking tergendala sikit...Aktiviti blogwalking akan saya jalankan secara habis-habisan bila weeken jer..tunggu kedatangan saya tau...thanx korang...


Saturday, January 29, 2011

Junior Masterchef Australia

Ada tak yang tengok rancangan ni? Saya sangat suka tengok rancangan ni sekarang. Kat Channel 711. Waktu siarannya tak pasti sebab kat Astro kan selalu ulang2 so tak tau waktu siaran dia yang betul...heeee...kagum ok budak kecik masak hebat2. Dengan presentation dia. Suka tengok. Yang masak budak2 yang ebrumur 8-12 tahun, kalu tak silap saya lah


Nilah 12 peserta yang masuk MasterChef Junior nie..

Google2 dapatlah tau pemenangnya. Isabella namanya. Tahniahlah yer..Kagum akak dengan ko Isabella...

Malu ngan budak2 kecik ni semua sebab dorang sangat hebat memasak compare ngan saya. hehhehe. Yang jadi tanda tanya dorang ni memang dari kecik dah masuk dapur ker?Bagi ye mak pak dorang. Tulah orang putih ni kebanyakannya sporting kan. Yelah sebab anak saya kalu masuk dapur nak main air ke nak main besen2 kat dapur tu pun saya dah bising. Ni apatah lagi nak bermain ngan kuali n dapur...hissshhhhh...

Itu sajer. Happy Weeken Uolls..Pic kredit to FB MasterChef

Terima Kasih Kerana Sudi Membaca. Ketemu lagi BYE. TQ




9 comments:

ieda said...

pernah jugak tgk tapi akak x lah ikuti .. best jugak kan ..
risoo kalau tgk ashik lapoor jer eekekek

Dearie Pearls said...

alamak...
bebudak ke yang masak?
ni yang malu nie.
hahahaha..

bab masa memasak ni, memang saya tarik diri ar.

nieda said...

kagum dgn budak2 ni

Azmiezas said...

akak tak pernak tengok la pulak..hehehe

Yan said...

baru tgk semalam.. sblum ni tak penah tgk plak

terpk gak nak wat entri ni.. nantila esok2

mr_mrs mikko said...

sya suka tgk ni kak..
best tgk budak2 terror masak..

kak anim, saya tag akak bt kontes,
hihi..
http://mikkosblogshop.blogspot.com/2011/01/jom-join-contest-adik-saya-comel-macam.html

norhaizan said...

tak tgk lagi..sbb kat rumah sewa ni takde astro..hmm..saya pun malu jugak kak..lagi la tak pandai masak..huhuhu

PutRee SeJiNjaNg said...

pernah sekali tonton rancangan ni ngan hubby...best je bila nengok budak2 gini dah pandai masak kan..

Cery said...

saya pun suke cite tu..addicted dah... salam kenal ye..jemputla dtg blog saya..saya dah follow awk