Status

TQ coz sudi menjengah blog ni..

Aktiviti blogwalking tergendala sikit...Aktiviti blogwalking akan saya jalankan secara habis-habisan bila weeken jer..tunggu kedatangan saya tau...thanx korang...


Wednesday, January 12, 2011

Entry lapar lapar

Memandangkan jap lagi lunch hour...saya up kan pasal food yer...bolehlah korang pilih nak lunch apa...tp sy bukan kejam yer....hehehehe..Sudah bersediakan anda.?
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v


mau kan fast food kah...KFC atau...

Mc Donalds...prosperity ni pun layan jugakkan?

ke nak makan whipped potato ni je macam Darissa makan. Tapi yang ni tak letak gravvy dia. Hanya kentang tu semata2.

Atau makan nasi ayam ni...sedaaaaaapnya ayam tu...

Chicken Chop pun ok jugak nie...

Kepada yang nak diet makan sayur jelah yer...sedap jugak tau. letak sambal belacan sikit...uiiiii terangkat!!!

Itu sajer..Selamat berLunch Uolls...pic2 diatas adalah hak milik saya...hehehee

Terima Kasih Kerana Sudi Membaca. Ketemu lagi BYE. TQ




19 comments:

mama tisya said...

p ler kennyrogers arini ada promo buy 1 free 1 tp kena ada color MERAH

mamyharraz said...

tergugattt bg org berpuasa ini =P

Deqna said...

ermmm rasa nak makan prosperity.. tapi malas nak menapak ke sogo sana.. takut kaki terpeleot lagi..haha

~zack~ said...

akak wt sy rasa nk lunch nasi aym jap agi..sedapnye!!

p!nkerton said...

haih saya time preggy2 ni dilemma betul nak makan apa. tu tak kena, ni tak kena. tapi bila nak tu, kena cari sampai dapat jugak ;p

onniesham said...

sib baik kenyang lagi bekfes pagi td. kalo tak harus menjejes air liur kat keyboard nih.

atty's said...

makan kenny rogers lah hanim ari ni ada promo

makdara TERdiva said...

lunch ni mkn ringan2 jer kot sbb pg tadi dah belasah nasi lemak sebungkus.. :)

mr_mrs mikko said...

pg mkn kenny rogers la dear, pkai anything in red..
hihi...
aku ni nsb baik kenny rogers tu jauh..

xpun pekena nasi ayam pun masyuk ni..
hihi

Hidayah said...

aduh KFC menggoda lagi

Queen said...

erm..tiada satu pun yang mnggugat jiwa..hahahha....penangan ibu mengandung memang gini

Dee said...

dee dh bfast nasi lemak pg td..berat pya..ingat nk mkn roti jelah lunch nti..hehehe...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

nasib baik hari nie xposa....klu x..kompom menitis air liur tengok...huhuhuhuh

norhaizan said...

adehh...mula la terasa nak lunch prosperity burger McD jap lagi...

wahida said...

tgahari ni x nak makan apa2..sbb pagi tadi dah makan nasi lemak ayam goreng, dah mcm lunch ko...
happy lunch hour, sis!!

Ujang9897 said...

grrrr...lapo2

POSH76 said...

pilih yang last sbb tgh diet hehe

nieda said...

semua menu sedap2

Mimy Hamid said...

mak aii byk nya food.......dasat dast...i pun terliur