Status

TQ coz sudi menjengah blog ni..

Aktiviti blogwalking tergendala sikit...Aktiviti blogwalking akan saya jalankan secara habis-habisan bila weeken jer..tunggu kedatangan saya tau...thanx korang...


Friday, January 7, 2011

Di klinik serena

Saya di klinik.dua ketul saya demam plak.Smalam ibu dia.Sah mesti berjangkit dari ibu. Yg abg wpun demam tp masih aktip disiang hari. Tgk mlm nnti mesti panas balik. Dia mmg jenis demam mlm.Si adik plak mmglah merengek je tp mkn tetap makan kat nursery td. Musim demam skrg ni. Nampaknya weekend ni kita duk umah je yer.Hepy weekend uols...........Sent via my lurvely Nokia..

6 comments:

mamyharraz said...

mamyharraz doakan cepat2 sembuh ya :)

Cik Wanie said...

get well soon buat mereka yea,
jgn lupa kasi diorg mkn ubat tau:)

nieda said...

happy weekend..nieda pun duk umah je, husband ada kelas sabtu ahad

Deqna said...

memang musim demam kot.. hari tu masa tmn husband gi klinik tgk ramai betul budak2.. sumernya batuk2...

hope abang dan adik cpt baik eh..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

get well soon..amani pun alhamdullilah dah baik dari flu...

Mimy Hamid said...

siannya anak anak demam..takpe mama sabar ek jaga anak