Status

TQ coz sudi menjengah blog ni..

Aktiviti blogwalking tergendala sikit...Aktiviti blogwalking akan saya jalankan secara habis-habisan bila weeken jer..tunggu kedatangan saya tau...thanx korang...


Monday, January 10, 2011

Darissa 9 bulan & sekali lagi terima kasih kat Roq

Hari ni Darissa 9 bulan. Lagi tiga bulan je nak setahun dah...Sekejap je masa berlalu..Masih tak sihat sebab selsema...perkembangan untuk 9 bulan:-

  • Berat 7.5kg..
  • Dah pndai buat cak cekur udang gamit ..tau ker mcm mana buat cak cekur tu? Ala tangan tu digenggam buka, genggam buka...ini ikut moodlah...
  • Dah pndai babai sikit2...ini pun ikut mood
  • Sangat lasak n tak nak didukung selalu...
  • Kalu nangis sebut mmmmmakkkkk..ibu lah dicha bukan mak....
  • Belum pndai merangkak
Itu jelah kot...yang penting ibu harap Dicha terus besar sihat n cerdik...

Yang kedua pula...roq telah lukis pic kami sefamily....comels sangats...suka suka....kagumnya akak ngan roq ni tau....sangat kreatip, sangat berbakat n sangat unik...terima kasih banyak2 sebab sudi lukis i ...

'Kami'

Terima Kasih Kerana Sudi Membaca. Ketemu lagi BYE. TQ




14 comments:

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

cute sangat.....

☆ lieya latif ☆ said...

alahai sonokknye bace perkembangan darissa...sgt kiut okey.....tingat lieya pasal cak cekur udang gamit tu...cute jek kan hanim.....

~zack~ said...

comelnye pict cartoon tu kak..

Queen said...

tak lama ni roq ni mesti pemes kan..hehehhehe

mamyharraz said...

comelnya :)

memang kretif roq ni kann :)
suka akk tgk..

||imanja|| said...

Alany pon dah pandai buat cak cekur udang gamit tu...kiyut sangat

NM02 said...

cute dan cumellllll *_*

rasp said...

cak cekur tu all time fav ibu2 ajar buat baby kan hehehehehe...
cute gambar lukisan tu :D

Zakiyah Zainon said...

hepi 9th birth month...hehehe
boleh ka gitu wish :P

wahida said...

x lama lg pandai la darissa panggil ibu...huhuhu..sabar ye...meh, pinjam sat si darissa tu, saya plak nak lukis gambar dia ...hehehe....

onniesham said...

biasalah tu..ibu tu susah sket nk sebut kot. cam sya dlu echa dok pggil ammi..dah lama sket baru pndai panggil ummie. but now, dia gedik paggil mama plak..hehehe

besnyer..dah 2 kali dia buat kan utk awak kan.

mummysyafie said...

pejam celik dah 9 bulan dah ur doter..taknak dukung dah ke? mesti lasak skrg ni

Ain said...

cepatnya masa berlalu, sedar tak sedar anak2 kita dah besar pun kan....

pesanan utk adik roq, bila nak lukis gambar family akak pulak?

hehehe.... tetiba jer kan.

Mimy Hamid said...

one happy family at home...weeeeeeeeee sweet je