Status

TQ coz sudi menjengah blog ni..

Aktiviti blogwalking tergendala sikit...Aktiviti blogwalking akan saya jalankan secara habis-habisan bila weeken jer..tunggu kedatangan saya tau...thanx korang...


Monday, January 31, 2011

Birthday Danish di Tadika

Majlis start jam 9 am. Layan gambar jelah yer. Saya adalah letak caption disetiap gambar.

Tahun ni amik pic Four Arms flavour dia saya amik White Chocolate Macademia.

Goodie bags

Motip abah dia snap macam ni?hehehehhe..Sian kepala Danish je tinggal...Buat semua, ini belated birthday punya celebration tau tu sebab kat kek dia 5 tahun. Birthday dia bulan 12 hari tu. Buat bulan January sebab nak tunggu sekolah buka. Tahun ni last Danish di Tadika sebba tahun depan dia masuk Darjah 1

Birthday boy

Kawan-kawan tadikanya. Meriah ngan perangai n suara budak2 nie. Suka tengok dorang happy. Dorang2 ni semua pakai baju hijau sebab Jumaat pagi dorang ada Pendidikan Jasmani.

Darissa pun celebrate sekali. Hari tu lambat sikit lah saya anta dia di nursey.Ha kau ibu dia...selambak kat situ...hhehehehe
Bersama cikgu2 dia..

Cake cutting..

Bersama kawans sekelas dia.

Makan time.

Selain tu saya ada sediakan jugak mihun goreng putih nie. Tapi acik yang masak, bukan saya yer...

Hancur kek ni jadinya. Kan kek ni cepat lembiknya...lembut sangat..tak pe janji sodap..kelakar siap ada kawan dia cakap Kek Danish sedap giler.....tergelak saya dengar..hahahha

Last pic Danish tengah makan. Kesian tengok dia makan. Kalu kat umah mesti kita suap. Kalu dia di sekolah mesti semua kena buat sendiri...sedih...sob sob sob...

Itu sajer.

Terima Kasih Kerana Sudi Membaca. Ketemu lagi BYE. TQ




18 comments:

~zack~ said...

hepy besday danish syg...
semoga pnjg umur dan murah rezeki...
belajar rerajin dan jdi ank yg baik tau...=)

Deqna said...

memang lagi best lah kalau sambut birthday ngan kawan2 tadika.. meriah lah kan..

headband darissa comel lah...

☆ lieya latif ☆ said...

meriahnye hanim...seronok danish ngan kawan2 kat seklah ari tu....glamer danish ramai2 dok sambut besdie die...kawan2pun hepi gak sebab dpt mkn2...goodies bag pun dpt...

cantik2 gambar hanim....kemera godang ar katakan heheheeheh...puas lieya tgk gambar2nye hanim heheheeh...

mmg hanim kalo kek SR mmg sedap ...tapi tu la kan nak potong2 jadi hancur camtu laaa...tapi takpe laa yg penting kek sedap n cantik kan....heheheeheh....

Dee said...

kek yg cantik mestilah sedap..hehehe..seronok tgk danish dpt celebrate birthday ngan kwn2 sekelas..sure happening..

nieda said...

meriah birthday danish..kek SR mmg sodap

Cho Zila said...

salam..
anak akak dah tertanya bulan april bila ibu?? sebab seronok nak besday ngan kawan2kan...
mesti danish seronokkan... dia sekolah kat mana?? macam bestjer sekolah itu...

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

epi besday too Danish..
wah, bkn main meriah lg majlis arijadi danish yer, kwn2 pn kemain sonotnyer agi..
mmg happening la kalo wat kat taska, celebrate ngan ramai kwn.. kalo leh, tiap2 ari de org sambut besday kn... hihihi, leh maman + gift pree...
psss.. tomer r Darissa, sweet sgt2!!

onniesham said...

hepi belated besday danish. meriah betul sambutannya kt tadika. kwn2 pon tumpang seronok kan.

kek SR mmg sedap. mmg 1st choice saya la. tp sy perasan echa kureng sket kek SR. dia suka sponge cake + cream dia je.

mamyharraz said...

meriahnya :)

mesti hepi sgt danish kann ada kek sgt lengkap :)

cik puan akish said...

big boy auntie.....

hepi belated bday sayang...

be a good & clever boy ya...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

wah kek danish memang sedap....ada ben 10 lagik...

Redbloodsnow said...

MERIAH NAH CELEBRATION BDAY DIA :)

ieda said...

ermm sedapnya danish makan kek tuu .. cantik kek .. besar .. pueh hati :)
eekekek mak tembam sama naik ngan darissa .. tapi darissa lagi cumei ekekek ( ngosekkk :) )

- Leena - said...

darissa yang comel..kiss2..utk darissa yek muza..muahhh

- Leena - said...

darissa yang comel..kiss2..utk darissa yek muza..muahhh

PutRee SeJiNjaNg said...

happy belated bestday danish...;)

mekchu said...

happy belated birthday danish... dah besar abg long ni ye...

NeenaAnuar said...

happy belated birthday danish... semoga menjadik anak yg soleh for your parents yeahh... ;)