Status

TQ coz sudi menjengah blog ni..

Aktiviti blogwalking tergendala sikit...Aktiviti blogwalking akan saya jalankan secara habis-habisan bila weeken jer..tunggu kedatangan saya tau...thanx korang...


Tuesday, January 25, 2011

Barang2 untuk goodie bag

Jumaat nie InsyaAllah akan buat birthday Danish di tadikanya. Macam tahun lepas saya akan buat bila sekolah dah buka. Baru kawan dia ramai sikit. Cume tahun lepas saya buat di Taska , tahun ni buat di Tadika dia plak sebab tahun ni tahun akhir Danish di tadikanya so saya buatlah disana. Tahun depan dia kan dah Darjah satu.

Kek ari Sabtu hari tu saya dah tempah. Semalam balik keje singgah kedai borong belilah benda2 nak masukkan dalam goodie bag tu. Kali ni sy tak letak jajan dalam tu. Saya gantikan dengan fancy cookies ..Nanti lepas majlis dah selesai saya akan share lagi kat blog yer.


Ni yang saya beli semalam. Tak taulah kot ada abah dia nak tambah apa2 kemudian.


Lepas dah beli sorok dalam bonet. Takut Danish nampak. Kene tunggu malam anak2 tido baru boleh siapkan goodie bag tu semua.

Itu sajer. Harap Danish sukalah sambut birthday ngan kawan-kawan dia.

Terima Kasih Kerana Sudi Membaca. Ketemu lagi BYE. TQ




16 comments:

Redbloodsnow said...

KOMPOM MERIAH MAJLIS BDAY DANISH NNTI :) SIAP ADE GOODIES BAG LAGI TUE..HIKSSS

☆ lieya latif ☆ said...

tu la kan hanim, dah last sekolah kat situ, sure kite nak sambut kat sekolah kan....ade kenangan nanti ngan kawan2 die.....

tgk dari preparation mmg nampak meriah ni hanim...sonok budak2 tu nanti dpt goodies bag cantik2..

mamyharraz said...

bestnya buat preparation utk anak...kita tgk depa hepi..kita lagi berganda hepi kan hanim :)

ieda said...

x sabar aunty nak tgk bday party danish nie :) musti dia suke :))

Mummy Zara Sofea said...

bestnye...goodies2 murah bli kt cheras..kdai borong2..

wahida said...

harus kena sorok kan sis, kalau x, x jadi goodies bag la gamaknya...hehehe...

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

besday danish yer...
nnti amek pica manyak2 ye hanim..
sonot r anak bujang awak,
tu yg sorok tu takut die main dlu ek.. heheheh, sama r ngan alya,
takleh de tgk manyak.. abes la wat men..

Dee said...

eloklah tak bubuh jajan tu hanim..danish mesti seronok dpt buat birthday party kt sekolah..

rasp said...

mesti danish hepi dpt celebrate dgn kawan2 skolah...
tul tu sis, nak buat goodie bag nie kena sorok2 kan hehehehe

Mimy Hamid said...

ada anak anak camtu la...mest buat ggodies besday

✿etiey erywan✿ said...

wahh.. mesti suka si ekcik danish tuh. nak pulak dengan kengkwan.. lagi lol seronok dorang

onniesham said...

sonok le kwn2 danish nnti. bdk2 kan suker kalo ada besday ni. tu la.. kalo ada rezki sy pon brhajat nk buat besday echa kat school dia thn ni.

KizZ said...

Wah nanti leh r wat entri pasal besdey party tu plak eah..

Jom sini,
Minum air masak anda jadi sihat dan kuat

PutRee SeJiNjaNg said...

wah best nye..gerenti hapening giler birthday party dia nanti...

psssttt danish tak nak jemput aunty ke?? hehhe...

mummysyafie said...

senang kan buat kat taska/tabika..mesti dier seronok boleh tiup lilin ngan kekawan

makdara TERdiva said...

kompom sukalah budak2 tu nanti..eh! MDT nak join gaklah..hehe!