Status

TQ coz sudi menjengah blog ni..

Aktiviti blogwalking tergendala sikit...Aktiviti blogwalking akan saya jalankan secara habis-habisan bila weeken jer..tunggu kedatangan saya tau...thanx korang...


Wednesday, January 12, 2011

Akhirnya ayam goreng mamak jadi pilihan

Inilah lunch saya hari ni. Ayam Goreng mamak . Sedaps!. Tapi ayam saya suka tang dada. Ni saya kirim kat kawan. Terima kasih Ayu!Saya rasa ayam mamak ni lagi sedap dari ayam KFC.....kot!hehehhe..

Selain ayam ada sayur campur yang digoreng ngan tepung. Nasi takde yer, pantang sekejap..Ada bendi, kobis n petola. Tapi betul ke sayur petola tu mengurangkan susu badan? So, uolls lunch apa tadi?

Mesti ada kan yang pegi promo KR tu. Saya tak boleh pegi kat opis saya ni outlet terdekat KR pun jauh nak pegi malam tak boleh sebab Danish ada tuisyen..

Terima Kasih Kerana Sudi Membaca. Ketemu lagi BYE. TQ




>

19 comments:

☆ lieya latif ☆ said...

WAH...sedap2....lieya suke gak ayam gorek mamak hanim, tapi tang tied laaaa.....belemak2 gitu...bagus hanim suke bhgn dada....bhgn dada laa lieya paling tak suke ....mmg tak sihat aku ni kan hihihihihi

atty's said...

rsa tingin lak nak makan ayam goreng..

Puteri Zaza said...

ni zaza nak mrh ni..akak dh buatkan zaza laparrrrrrrrrr

roq said...

owh2....ayam menyebabkan kegemukan :P

cik puan akish said...

kite pon suke part dada kalo makan ayam...

dan kite makan tomyam ayam + nasi..

setappp..alahamdulillah...

Dee said...

lunch soto je..hehehe..sesekali pekena lauk mamak panas2 mmg sedap..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

hari nie lunch popeyes dekat the mines....

Redbloodsnow said...

ayam goreng mamak mmg sgt terbaik wokkk. nangis rasa dia kan kan :)

nieda said...

ramai org pergi KR hari ni..hehe

Queen said...

mek hari2 pun selera makanan kucing je...lain takmo..

ikan goreng sama nasi..hehehehhhe

ayam dada?klu drumstick sy mau...hehehehe

Drama Mama said...

i suka ayam part kepak...sebabkan entry ayam u ni terus i mintak KFC kat sang suami. haha!

http://twinkywinkystars.blogspot.com

ieda said...

wow dah lama x makan nie dikk
dah 5 ari sakit tonsil .. dah sampai bengkak2 .. nak makan mcm2 semua terbatas huhuhu

Mimy Hamid said...

ayama goreng mamak mana ni...hehehe...awat tak pekena nasi kandar je

win@momyShaneQeisha said...

sedap rupa ayam goreng tu hanim.saya pun suka part dada ayam.
*tgh diet ya,bagus2 banyakkan pengambilan sayur je.saya pun tgh berusaha ni.lps cuti brt bdn naik 2kg..huhuhu

Dearie Pearls said...

hi Nim..

lunch thari tadi saya makan nasi putih + sayur baby kailan dan ayam goreng. hehehe..

duk bercuti kejap kat rumah ni best gak.
makan tido, makan tido..
sangat membahagiakan.
hehehe..

*sorry lama tak berkunjung kat sini,
rindu rasa hati.
heeeeeee

POSH76 said...

ayam mamak lagi sedaplaaa hehe

rasp said...

yummylicious...tapi i suka wings...
tak byk isi sgt tapi tetap suka :)

mummysyafie said...

kalau ayam goreng..nor suka part tulang. ranggup..hihihi

IxoR@ said...

ntah apa resepi mamak tu... kadang cuba buat tak sama mcm yg dorang buat...

kite pun suka!

;D