Status

TQ coz sudi menjengah blog ni..

Aktiviti blogwalking tergendala sikit...Aktiviti blogwalking akan saya jalankan secara habis-habisan bila weeken jer..tunggu kedatangan saya tau...thanx korang...


Friday, January 7, 2011

2.1.11- Port Dickson Day 2

Alhamdulillah saya dah start keje hari ni n badan pun dah ok sikit. Terima kasih atas kata2 n doa kawan2 semua..Hari ni saya nak gigih bw blog korang...

Sambung cite pasal PD yer..part akhir...


Ahad pagi, kami breakfast di luar. Di Kedai Kopi Paklang @ Pekan PD. Sedap tau makanan2 dia. Lain kali kalu pegi PD lagi , wajib singgah cni sebab banyak lagi menu yang tak cube....heeeee

Buku menu

Signboard kedai nie.

Pilih-pilih nak makan apa. Nenek saya memang kalu nampak nasi lemak dia memang akan terkam punya.

Budak motak ni hepylah sebab banyak dayang2 yang layan dia. Kakak2 sepupu dia rajin melayan. Anak2 abang saya.

Danish plak mesti berkepit ngan sepupu dia tu. Tak heran dah ngan ibu n abah dia.

Abah saya amik bubur nasi. Sedap giler. Amik sikit bagi Darissa makan bubur.

Darissa n danish saya tak mandikan, dry cleaning jer..Letak bedak n cologne banyak2..wangilah dorang...hahahahha

Nasi lemak bungkus tu. Sedap tau...

Mee kari mak saya punya. Dah setengah baru sempat snap.

Ni saya punya...ha kau! amik english breakfast set...sekali sekala nak omputih kan....layannn...Ni jelah yang sempat...masing2 dah menunduk n mgadap makanan masing2..xmolah kacau...

Darissa menjadi perhatianlah kan...ate paling kecik...itu abang n kak ipar saya...yg tudung kuning tu mak saya...

Lepas makan balik ke TBR balik, ada masa lagi sambung mandi lagi sebelum check out...


Saya n Dicha mandi sekejap je sebab time tido dia... Kul 1.30pm kami kuar n terus balik singgah makan n tengok FIL abang saya di Ampang...

Itu sajer cerita kami...lepas ni anak2 semua kene tumpukan pada sekolah pulak yer...blaja blaja blaja....lenkali panjang umur n murah rezeki kita pegi jalan2 lagi...InsyaAllah

Terima Kasih Kerana Sudi Membaca. Ketemu lagi BYE. TQ






15 comments:

atty's said...

salam hanim..alhamdulillah dah sihat ye

wahida said...

hai dear, u dah baik ye, alhamdulillah...
walaupun pernah duduk PD 2 tahun, x pernah singgah lg Kedai Kopi Pak Lang ni...

mamyharraz said...

syukur hanim dah sihat :)

akk pun suka order english breakfast...best kann

☆ lieya latif ☆ said...

hanim kite same ar...ape2 hal mesti pilih english set ...sajek gitu nak gediks2 hahaahah tapi org lain kite rase jugak yeak hihihihi...

makin chubby darissa...sgt tomey....geram jek tgk die skrang nie....

vagg© said...

hahaha dry cleaning katanya

cik puan akish said...

dry clenanign...pon dry clenaning la....yg oenting,..wangi!!

nieda said...

alhamdulillah dah baik yer..musim lah skrg.

nieda kalau nmpk nasi lemak bungkus daun pisang mesti sambar..hehe sukalah aroma daun pisang tu

Deqna said...

darissa tak mandi pun still harum... hehe... darissa bila nak tumbuh rambut nie?

Ummi Iman said...

comeynye darissa dok dalam pelampung.. huhu..
bila la nk bwk iman mandil pool lakz..
hanim.. der contest tuk kamoo.. =)
meh jengah blog emie..

rasp said...

syukur lah sis, u dah sihat...
skali skala layan english breakfast, sedap oooo....
dah slalu2 makan nasi lemak bagai kannnnn....

Sham Ummi Echa said...

kat mana kedai paklang nih. dlu sy pi TBR tu mcm leceh je nk cari tmpat mkn. sbb dia kan mcm jauh sket ke dlm. tp sy pi tu 3 thn yg lalu kot. x tau la kot skang nih dah brsepah2 kedai mkn kt situ. hehehe

Dee said...

wow..semuanya nampak sedap..

NM02 said...

awak, betul ke masuk theme park kena bayar skang ni?

~zack~ said...

bestnye jenjalan kak...
baby pun leh dry cleaning...
hehehehe..kelakar...=p

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

alhamdullilah dah sihat nyek....

wah makanann sedapnya...huhuhuh dah la posa nie...xpa2..sabar..sabar..heheh :P