Status

TQ coz sudi menjengah blog ni..

Aktiviti blogwalking tergendala sikit...Aktiviti blogwalking akan saya jalankan secara habis-habisan bila weeken jer..tunggu kedatangan saya tau...thanx korang...


Wednesday, December 22, 2010

Walker pink!

Hari Ahad lepas kami ke Jusco OU nak cari walker Darissa. Sian dia lambat dia dapat walker sebab ibu dia cerewet..heeeee. Takdelah...lagipun nak bagi dia betul2 kuat sebab kalu kita bagi dia duk awal nanti tulang belakang dia bengkok, itu mak saya cakap yer...:)

Lagipun dah pegi 3 tempat, semua tak berkenan. Last2 kat Jusco OU baru bertemu yang berkenan n semestinya PINK!!


Abah dia tengah buat inspection

Sementara itu, Darissa duk tepi jadi mandur.


Walker ni jadi pilihan. Saya suka yang lain tapi bukan warna pink. Lagipun yang saya berkenan tu mainan2 dia tak banyak. Asben saya kata kena pilih mainan yang banyak sikit supaya Darissa boleh leka. Secara kesimpulannya, saya tengok semua walker sama je fesyennya n rege pun lebih kurang. Adalah diskaun 20%. Itu yang syok tu!

Pandangan atas. Puas hati ibu dia dapat warna pink! Biarlah orang kata mabuk pink ke apa ker..

Muka berlagak dapat kete.

Konon2 leka lah tu main tapi nak tau tak...Darissa tak suka naik walker nie. Dapat duk sekejap jer selebihnya tetap nak berdukung ngan ibu. Tak boleh saya jauh dari dia. Danish dulu takdepun macam ni. Saya rasa berkat susu ibu kot tulah dia nak melekap je ngan saya. Tapi saya tak kisah, saya suka!!

Itu sajer.

Terima Kasih Kerana Sudi Membaca. Ketemu lagi BYE. TQ




26 comments:

dhia fitriah said...

comey!
kak kite pon skrg asek nak pinky2.. anak gegurl la katekan.. hehe.. cantik walker darissa..
pssttt darissa kalo x mo masuk walker tu meh bg adik Dhia naik.. =)

☆ lieya latif ☆ said...

wah ...cantik walker baru darissa ni hanim...pandai betul ibunye pilih...mmg sweet tau....

liey ani pun lepas ni mmg kene beli laa walker, sebab walker lama dah yilek.....kalo hanim cari pink...lieya cari blue laa hihihihi (getiks aku)

Farasela said...

I like Pink...hehehe...

Sidratul Muntaha said...

samlah dgn ara..
uish..geram tol.
asyik nak berdukung jer.
asptu plak setot pasan dia tu kecik,selmaba masuk walker adik dia.
sikit lagi tak patah!

wahida said...

ishhhh si darissa ni...bikin hati cair la tgk budak comel ni...nak tau x, hubby saya pun pernah kata darissa ni sweet sgt...

atty's said...

walker darissa tu cantek..untie nak pinjam boleh tak ?

POSH76 said...

Terserlah kehappyan dia dapat new walker ..kaler pink lagi hehe

POSH76 said...

Terserlah kehappyan dia dapat new walker ..kaler pink lagi hehe

Mimy Hamid said...

baby gegurl pink la kekdah nya kan...hehe

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

wah bestnya darissa ada walker...cantik...

Queen said...

amboi..pink uuu...hihii

tapi kan..kalau la nik beli walker git..nik yakin yang mainnye nanti bapak eh..bukan anak eh..ahahhaha

muke darissa makin besar makin nak sama dah dengan abang die... someeeelll

rasp said...

kalo gegirl haruslah pink pink...
lelama nanti dia ok kot naik walker tu...
nie baru je lagi...

Dee said...

wah..syoklah dpt walker pink..sesuai ngan danisha..

Azmiezas said...

lepas ni makin ligat la si darissa...dah ada banyak kaki..

Puteri Zaza said...

sama la dgn zaza,cerewet untuk kebaikkan baby..
zafran bukan leh biar lama sgt dok dlm walker ti die panjat kuar sendiri..

Redbloodsnow said...

wahhh pinkish girl ah rissa nih. lawa nim :)

NURUL said...

comelnya walker

mekchu said...

cpt la darissa bejalan ni.. x sabar lak nk tgk..

nieda said...

comelnya warna pink...darissa makin comellah duk dlm walker..gegirl

cik puan akish said...

kat jasko..mmg cun2...

walker yg awk beli tuh pon cunnn....

tp..yg tak cunnyer...darissa namo dok lame2...same like dadif la...=)

mummysyafie said...

comelnya walker tu, paling tak tahan bila kaler pink. lepas ni boleh la dier memandu keliling rumah..

win@momyShaneQeisha said...

wah darissa dah ada walker dah.mmg yg terbaik tu.cute dan selesa.

Sham Ummi Echa said...

cntik betul walker darissa ni. sy pon berkenan. pndai hanim pilih. tp masa echa dlu, sy mmg boikot brg2 yg kaler pink kecuali baju sahaja. itu pon kalo boleh xmo bli baju kaler pink. tp yg darissa punya ni mmg cntik.

ieda said...

ahahah cumei jer .. suke lah darissa tuu , tu yg buat muke tuuu ehhheh

p!nkerton said...

hihi baby girl harus la serba serbi mak dia nak beli pinkkk kaler kan :D

ZSqueenbee said...

salam perkenalan..sye org baru..bru je follow..harap sudi bertuka link..baby awk sgty sgt chomellll laaaa...PINK PINK...aduhhhh sweettnyeee....nk ade baby cpt2 laaaaaa....