Status

TQ coz sudi menjengah blog ni..

Aktiviti blogwalking tergendala sikit...Aktiviti blogwalking akan saya jalankan secara habis-habisan bila weeken jer..tunggu kedatangan saya tau...thanx korang...


Tuesday, December 21, 2010

Tinggal 2 jer

Ari tu kan saya amik tiket wayang free Nuffnang & TGV bagi sempena KLIK SINI. Disebabkan amik konsep benda yang baik harus dikongsi bersama n tak elok kedekutkan..maka saya nak share lah 2 tiket daripada 4 yang saya dapat tu. Dalam n3 amik tiket wayang free tu saya ada tanya ada yang mahu ker? Kalu tak percaya klik je kat situ.

Ok kat bawah ni saya print screen kan n3 tu sikit.


Nampakkan yang saya bergaris tu...kan saya tanya sape yang nak...Dalam tu saya kata ada lebih satu, tapi saya bagi 2 terus sebab ada lebih 2 sebenarnya. Plannya nak tengok dengan suami saya tapi dia ada keje plak. Jadi, saya tengoklah berdua ngan Danish nanti 31/12/2010 InsyaAllah. N sekali lagi Darissa kena tinggalkan kat nursery..syian dia..Nanti Dicha besar ibu bawak Dicha plak yer..



so Mamy Harraz yang komen 1st. So 2 daripada tiket/pass tu milik Mamy Harraz. Dalam n3 tu memang saya ada niat nak bagi pada sape yang komen n nak tiket tu. Secara tak langsung dalam n3 tu saya ada buat giveaway lah gitu.

Hari ni saya akan poss kan pass tu. Akak tunggu tau. Takut plak tak sampai ke apa. Mintak2 sampailah saya dah lekatkan setem 90 sen tu..:). Nak pos laju saya tak pegi pejabat pos.

Itu sajer. Lepas ni korang semua kenalah alert , kot-kot saya ada buat lagi giveaway secara tersembunyi ker heeeeeeee.

Terima Kasih Kerana Sudi Membaca. Ketemu lagi BYE. TQ





14 comments:

mamyharraz said...

ohh terharu akk tau hanim :)

bestttnya t.kasih ya..nnt dah sampai akk bgtau hanim ya :)

A.I said...

alamak...terlepas aku! ;P

mr_mrs mikko said...

hehe...
;)

untung2.

Zakiyah Zainon said...

dah lama tak tengok wayang...asyik mewayang depan tv je...hubby kaki download movie..hehehe

mama tisya said...

alahai melepas nk tgk wyg free...ehhehe

Mimy Hamid said...

bestnya mamyharraz....alaaaaaaaaaaaa

Redbloodsnow said...

Tahniah mamyharraz! tompang gembira...hikss

POSH76 said...

Tahniah untuk mummyharraz...lambat lagi hehe

cik puan akish said...

vaaahhh...nape kite leh tercicir neh...\

apepon...congrats pade yg dpt.

ieda said...

waa camner akak x tahu nie .. dah terlepas lah nie entry tuu huhuhu

Deqna said...

bestnya.. dapat tgk citer apa2 ke? kalau dapat kat saya harus saya tgk citer hantu kak limah tuh...

☆ lieya latif ☆ said...

bagus hanim...tak kedekut...moga murah lepas ni rezeki hanim...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

bestnya tengok wayang..............

nieda said...

murah rezeki muza tau..ngeh2